Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postavit mikrovlnu na myčku?

Od: simonka odpovědí: 4 změna:

Odstavec Milí diskutující, mám maličkou kuchyňku, kde je postavena stolní myčka, nikam se mi ale už nevejde malá mikrovlnka- myslíte, že ji mohu postavit na stolní myčku? Váží cca 10 kg,možná méně.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, lze ale doporučuji na myčku položit buď desku dřevotřísky nebo překližky. Váha se tak spolehlivě rozloží.

hodnocení

0x
Klidně ji tam postavte, mám to tak již dlouho. Řešit váhu mě ani nenapadlo, ale podívejte se do manuálu své myčky, třeba tam nějaké omezení bude.

krtek66
hodnocení

0x

naši mají už dobrých 20let postavou mikrovlnku na pračce (ano, pračka je v kuchyni) a fungujeme...

hodnocení

0x

"...malá mikrovlnka... Váží cca 10 kg,"

Tak já mám prastarou velkou mikrovlnku a váží sotva polovičku ;).

Klidně jí tam postavte. Mám tuhle mikrovlnku už 20 let postavenou na lednici a na ní ještě pár plných skleněných lahví (jenom ty váží určitě víc, než 10 kg) a nikdy mě nenapadlo, že by to mělo vadit.

Postavit mikrovlnu na myčku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]