Dobrý den, je prosím možné mít odpad a vodu na pračku a myčku dohromady nebo je lepší to mít zvlášť? Děláme rekonstrukci, tak bych rád věděl, co je správně, standard či lepší. Děkuji
Krtku,udělá. Má domluvenou konečnou cenu a hledá nejlevnější a nejrychlejší řešení,což je toto... Už jsem se setkal i s tím,že do konkrétní garsonky patří jedny obkladačky,protože už to ta firma takto několikrát dělala. /koupili pár palet v akci a cpali je všude,kde jim to prošlo/
Zdravím. Jsou možné oba způsoby, záleží na prostoru, jaký máte k dispozici (zejména uložení hadic, přístupu k sifonu atd). Z pevnostních důvodů preferuji každé zařízení montovat zvlášť. Pokud to chcete dohromady, používají se spojky. Ze zkušenosti doporučuji spojku se zp. klapkami - viz odkaz např. triker.cz/...
Já mám odpad z kuchyně, pračky a myčky do jednoho potrubí, každý přístroj má svůj sifon a není žádný problém. Cestou je do stejného potubí zavedena i vana a umyvadlo z koupelny. Funguje to bez problémů a nikdy mě nenapadlo, že bych to udělal jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.