Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpad a voda na pračku a myčku

Od: jakubd* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, je prosím možné mít odpad a vodu na pračku a myčku dohromady nebo je lepší to mít zvlášť? Děláme rekonstrukci, tak bych rád věděl, co je správně, standard či lepší.
Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když děláte rekonstrukci, udělejte to zvlášť.

jakubd*
hodnocení

Taky si říkám, ok, díky. Jen ta firma už to udělala dohromady, tak mě to trochu zarazilo a nevěděl jsem, jestli to tak může/má být.
krtekk66

a kdo té firmě dal jaký pokyn a jaké informace? sama od sebe nic neudělá, ne?

berger*

Krtku,udělá. Má domluvenou konečnou cenu a hledá nejlevnější a nejrychlejší řešení,což je toto... Už jsem se setkal i s tím,že do konkrétní garsonky patří jedny obkladačky,protože už to ta firma takto několikrát dělala. /koupili pár palet v akci a cpali je všude,kde jim to prošlo/ *smich**haha*

krtek66

berger: tak to...by jim u mě neprošlo *smich*

berger*

No,kousek od tebe to prošlo,Jasínkova ulice... Lidi to neznají a dají se ukecat...

krtek66

berger: my se známe nebo jak víš, že Jasínkova je kousek ode mě? :-D

berger*

Krtku,na toto téma jsme diskutovali,když jsi věšel žebřík. Sapho Silvana. ;)

hodnocení

0x

Zdravím. Jsou možné oba způsoby, záleží na prostoru, jaký máte k dispozici (zejména uložení hadic, přístupu k sifonu atd). Z pevnostních důvodů preferuji každé zařízení montovat zvlášť. Pokud to chcete dohromady, používají se spojky. Ze zkušenosti doporučuji spojku se zp. klapkami - viz odkaz např. triker.cz/...

hodnocení

0x

Já mám odpad z kuchyně, pračky a myčky do jednoho potrubí, každý přístroj má svůj sifon a není žádný problém. Cestou je do stejného potubí zavedena i vana a umyvadlo z koupelny. Funguje to bez problémů a nikdy mě nenapadlo, že bych to udělal jinak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]