Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chtel bych do paneloveho bytu plastova okna a prisla mi teto technicka data od firmy ECOTHERM viz. nize. Zda mate zkusenost s touto firmou popr. uvedenym vyrobkem prosim o Vas nazor nebo radu. (jde mi i o to zda firma umi okna namontovat).
Po precteni nekterych prispevku na techto strankach bych chtel dodat, ze nehledam TOP ale ani nechci smejd. Pro primer: na ferrari nemam ale v trabantu jezdit nebudu, jsem obycejny uzivatel kteremu staci skodovka.
Predem dekuji za nazory a hlavne za pripadne zkusenosti.
TS:
System: IDEAL 7000 "ROUND LINE"
Sklo: Trojsklo TMP 4/d(Ar)/ 10/4/10/4 U=0,8
Kovani: obvodove kovani -G-U
DEKUJI
aassii, pokud stačí nová škodovka bez klinatizace, volíte dobře. Jen bych ještě ze zkušenosti doporučil oslovit více (10) firem, které dodávají Vámi vybraná okna a požádat o cenovou nabídku. Vám to zabere třeba hodinku práce, ale výsledek Vás může velice překvapit. Rozdíl v konečné částce (nemluvím o procentech slev) Vám může ušetřit tisíce.
Ještě bych chtěl dodat.Nedalo by se dohodnout v baráku s více obyvateli,kteří by chtěli okna vyměnit a u dodavetele společně sjednejte množstevní slevu
JABRAKA
Reference ve výstavbě no nevím já mam okna od Othermu a kamarádi taky cena byla perfektní kvalita je výborná.Kliky secustic v polohách to cvaká mikroventilace profil Salamander .Hlavně je to zavedená společnost a jeden z největších výrobců.Dokonce si zpetně ověřovali kvalitu svých služeb což dělá málokdo.Nechci jim nějak dělat reklamu,ale prostě sem s jejich službou spokojen.
doplněno 02.12.09 20:41:Nechte si udělat schválně kalkulaci.
V žádném případě bych tě nechtěl odrazovat od instalace plastových oken.Ale mysli trochu dopředu!Nepočítáte ve vašem paneláku také s celkovou revitalizací celého domu?V dnešní době je to aktuální.A jsou na to státní dotace.Ta plastová okna jsou jedna z podmínek.Ale v paneláku je plastové okno bez současného zateplení spíše na obtíž,i když je to určité pohodlí.A paráda.My jsme dokončili celkovou opravu domu a to plastové okno v celkové ceně domu vyšlo o 25 % levněji.
Přeji spokojené bydlení.
JABRAKA
Este treba porozmyslat. Opytajte sa susedov ci nemaju problemy s plastovymy oknamy.Plesen,atd..Odporucil by som drevene euro okna pred plastovimy. Dnes si kazdy dava plastove okna,NEVTRAJU,a potom sa divia ze im plesneju v niektorej izbe steny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.