Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastova okna od ECOTHERM

Od: aassii odpovědí: 9 změna:

Dobry den,

chtel bych do paneloveho bytu plastova okna a prisla mi teto technicka data od firmy ECOTHERM viz. nize. Zda mate zkusenost s touto firmou popr. uvedenym vyrobkem prosim o Vas nazor nebo radu. (jde mi i o to zda firma umi okna namontovat).

Po precteni nekterych prispevku na techto strankach bych chtel dodat, ze nehledam TOP ale ani nechci smejd. Pro primer: na ferrari nemam ale v trabantu jezdit nebudu, jsem obycejny uzivatel kteremu staci skodovka.

Predem dekuji za nazory a hlavne za pripadne zkusenosti.

TS:

System: IDEAL 7000 "ROUND LINE"

Sklo: Trojsklo TMP 4/d(Ar)/ 10/4/10/4 U=0,8

Kovani: obvodove kovani -G-U

DEKUJI

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

aassii, pokud stačí nová škodovka bez klinatizace, volíte dobře. Jen bych ještě ze zkušenosti doporučil oslovit více (10) firem, které dodávají Vámi vybraná okna a požádat o cenovou nabídku. Vám to zabere třeba hodinku práce, ale výsledek Vás může velice překvapit. Rozdíl v konečné částce (nemluvím o procentech slev) Vám může ušetřit tisíce.

aassii
02.12.09 18:52
hodnocení

Diky

jabraka*
hodnocení

2x

Ještě bych chtěl dodat.Nedalo by se dohodnout v baráku s více obyvateli,kteří by chtěli okna vyměnit a u dodavetele společně sjednejte množstevní slevu

JABRAKA

Jarda má pravdu, poptával jsem okna pro synovce a slíbil jsem mu, že když dodá okna v dobré kvalitě a ceně, doporučím ostatním nájemníkům jeho firmu.

Taky to zabaralo...

tomason*
hodnocení

1x

Reference ve výstavbě no nevím já mam okna od Othermu a kamarádi taky cena byla perfektní kvalita je výborná.Kliky secustic v polohách to cvaká mikroventilace profil Salamander .Hlavně je to zavedená společnost a jeden z největších výrobců.Dokonce si zpetně ověřovali kvalitu svých služeb což dělá málokdo.Nechci jim nějak dělat reklamu,ale prostě sem s jejich službou spokojen.

doplněno 02.12.09 20:41:

Nechte si udělat schválně kalkulaci.

jabraka*
hodnocení

0x

V žádném případě bych tě nechtěl odrazovat od instalace plastových oken.Ale mysli trochu dopředu!Nepočítáte ve vašem paneláku také s celkovou revitalizací celého domu?V dnešní době je to aktuální.A jsou na to státní dotace.Ta plastová okna jsou jedna z podmínek.Ale v paneláku je plastové okno bez současného zateplení spíše na obtíž,i když je to určité pohodlí.A paráda.My jsme dokončili celkovou opravu domu a to plastové okno v celkové ceně domu vyšlo o 25 % levněji.

Přeji spokojené bydlení.

JABRAKA

aassii
hodnocení

Panelak je jiz zateplen.

dekuji za odpoved

mkat*
hodnocení

0x

Este treba porozmyslat. Opytajte sa susedov ci nemaju problemy s plastovymy oknamy.Plesen,atd..Odporucil by som drevene euro okna pred plastovimy. Dnes si kazdy dava plastove okna,NEVTRAJU,a potom sa divia ze im plesneju v niektorej izbe steny

ivanaz*

to je ale blbost, protože plíseň je z jiného důvodu, Správná okna nevětrají, když nechceš. Plíseň je ze špatné práce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]