Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omylem jsem snědla kousek zasmradle pastiky

Od: jaaa odpovědí: 10 změna:
Dobrý den,
Přišla jsem domů a měla jsem hlad, našla jsem v lednici zatavenou paštiku uzené s vejci, expirace 2020. Otevřela jsem jí a trochu jsem si ukrojila na talíř. Snědla jsem kousek s rohlikem (tak 1x1 cm) a polkla, a až v tu chvíli mi došlo, že má vážně zvláštní chuť. Očichala jsem jí a usoudila, že je zkazena. Shodou okolností jsme měli v lednici ještě jeden kus, otevřela jsem ho a voní úplně jinak. Jsem teď úplně vyděšená, co mám dělat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nejhorší smrt je z vyděšení *smich*

Jestli se hodně bojíte, vypijte 2 sklenice vlažné vody a vyvolejte zvracení - ale myslím, že je to zbytečné. Do rána uvidíte.

hodnocení

5x

doporučím vnitřní desinfekci - pokud máte víc než 18 let - nějaký tatranský čaj by se hodil...

hodnocení

3x
Já bych byl v klidu voni si stim střeva poradí

hodnocení

2x

Řešit 1x1 cm?

Zbytečné, nic se ti nestane.

Neplaš *hej*

hodnocení

0x

Nedělejte nic, maximálně se po... Jinak se nic neděje.

hodnocení

0x

Vůbec nic. Maximálně to zkusit "vyhodit", když to nepůjde, myslím, že se vůbec nic nestane. Teprve kdyby se objevily nějaké vážnější zažívací potíže, zajdi k lékaři.

doplněno 10.04.19 19:13:

Podpořil jsem @jmlc.

jaaa
hodnocení

Díky, nejhorší, co může člověk udělat, je hledat na internetu. Nafouklého víčka jsem si bohužel nevšimla, ale už se klepu při představě, že by to byl botulismus :/

jaaa
hodnocení

19 :D máme jen vodku, ale asi to zkusím vydesinfikovat :D

hodnocení

0x

napiš pro jistotu závět.č.účtu ti pošlu vnitřní poštou.

jirkazxc
hodnocení

0x
Misto vodky radeji tabletu Endiaronu nebo zivocisne uhli (vaze na sebe toxiny vcetne botulitoxinu). K te vodce si vezmete zivocisne uhli.
Na botulismus je vodka k nicemu.
doplněno 10.04.19 19:53: Nejlepsi je se ale pred ti vyzvracet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]