Dobrý den, Přišla jsem domů a měla jsem hlad, našla jsem v lednici zatavenou paštiku uzené s vejci, expirace 2020. Otevřela jsem jí a trochu jsem si ukrojila na talíř. Snědla jsem kousek s rohlikem (tak 1x1 cm) a polkla, a až v tu chvíli mi došlo, že má vážně zvláštní chuť. Očichala jsem jí a usoudila, že je zkazena. Shodou okolností jsme měli v lednici ještě jeden kus, otevřela jsem ho a voní úplně jinak. Jsem teď úplně vyděšená, co mám dělat?
Vůbec nic. Maximálně to zkusit "vyhodit", když to nepůjde, myslím, že se vůbec nic nestane. Teprve kdyby se objevily nějaké vážnější zažívací potíže, zajdi k lékaři.
Díky, nejhorší, co může člověk udělat, je hledat na internetu. Nafouklého víčka jsem si bohužel nevšimla, ale už se klepu při představě, že by to byl botulismus :/
Misto vodky radeji tabletu Endiaronu nebo zivocisne uhli (vaze na sebe toxiny vcetne botulitoxinu). K te vodce si vezmete zivocisne uhli. Na botulismus je vodka k nicemu. doplněno 10.04.19 19:53: Nejlepsi je se ale pred ti vyzvracet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.