Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Whirpool 6 smysl

Od: jardalt35* odpovědí: 2 změna:

Zdravím Lidičky. Prosím muže my někdo poradit s pračkou Whirpool 6 smysl.

Včera sem jizabudoval do kych. linky. A musel jsem sundat horní víko.

Dnes prí praní přestala fachčit. Prala asi 20min a na displeji se objevilo hlášení FP. A ted j tím nejde nic dělat.

Máte prosím někdo skušenost. Dík za pomoc JardaLT35

To vítě mi chlapi a praní. To je jako olej a voda, nejde to smíchat.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V návodu je popsáno, co v případě této chyby dělat. Tuším, že to souvisí s filtrem.

Případně:

Linka zákazníků:
Pro řešení jakýchkoliv problémů s výrobkem, nejasností, případně pro doporučení koupě nového výrobku z hlediska technických vlastností máme zřízenu Linku zákazníka na:
- telefonním čísle: +420 251 001 043
- e-maile: Prague_Recepce@whirlpool.com

hodnocení

0x

FP znamená, že čerpadlo nemůže odčerpávat, vyčistěte filtr, je to v návodu přesně popsáno.Mě to nedávno také ukazovalo, a byl ve filtru drátek a sirka- z manželových montérek, špatně jsem prohlídla kapsy...pak jsem nastavila znovu program, a v pohodě to pralo...Mám Whirpoolku 3 roky, a jsem maximálně spokojeno, jen občas vyčistit ten filtr...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]