Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Dnes nebo lepe receno nyni pokladat otazku nebudu, ale chci vyjadrit velky dik vsem, kteri nam uplnym laikum zde radi, jak to ci ono udelat co nejlepe v ramci moznosti. Jsem vdecny za to, ze uz to u nas v dome neni jako v udirne a mohu vitezne prohlasit, ze jsme se svym kotlem na pevna paliva uz temer kamaradi . Vzkutku jak nekdo napsal, naucit se ovladat kotel aby bylo vse tak jak ma je takova mensi maturita. Tez jsem rad, ze jsem upustil od blazniveho napadu umistit kotel v byte, nyni uz si jine misto nez sklep nechci a nebudu predstavovat. Kdyz si vzpomenu, ze jsem stale behal okolo kotle, stale neco nekde zkoumal a porad cmudil a vesele cmudil
, uz nikdy vic
. Urcite, je treba jeste urcite nedostatky vypilovat, ale ta pohoda, kdyz vejdu do domu a neni citit kour a pohled na kotel, lepe receno do kotle jak hori, vyhriva a nekouri je balzam na dusi
.
Camelot
Kotel budeme dávat příští rok a bude otápět baráček a bude ve chlévě,když už jsi to tu načnul,tak se zeptám co za značky jsou nejlepší a jaká cenová lerace .Otázka nejen pro tebe,ale i ostatní
mame vidrus 24 chodi se prikladat po 2 hodinkach kdyz se topi drevem a topi se co projde dvirkama a po 4 az 5hod kdyz ho nasypete uhlim ale vlhkost drevamusi byt tak do 20 procent jinak dehtuje muzu doporucit jeto tedy litinovej kotel do plechariny uz bych nesel sestrenice si koupila dakon a nadava na to jak muze ale jnak vam radeji doporucim podle kolik toho budete vytapet je lepsi topit furt a pomalu nez ho dusit jinak cenova relace jak kde a jak pres koho ho budete brat
Zdravím Martino,
v lednu 2010 bude v Ostravě na Černé louce další ročník největší topenářské výstavy INFOTHERMA 2010 - není boha, abyste si nevybrala, protože tam budou úplně, ale úplně všichni výrobci a dovozci čehokoli, co má něco společného s topením, vytápěním a výrobou tepla a teplé vody.
Čímž zvu i ostatní poradce i tazatele k návštěvě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.