Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reflexní zataras

Od: tomi* odpovědí: 11 změna:

Prosím o reflexní zataras překážka pro auta co by se dala napíchnout do trávy, aby nejezdily na trávu a pak na dlažbu, která je pak od bláta (jaro,léto,podzim). Všem děkuji za pomoc.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jak říká Martin, jedině silná nechanická překážka pomůže.

Ano, navést velké kameny. Známým to pomohlo, když si chataři zkracovali cestu přes jejich pozemek.

hodnocení

0x

Když je řidič pitomec, žádná "reflexní zábrana" (nějaká lehká plastová) Vám nepomůže, dejte tam metrákové šutry a bude vyřešeno.

tomi*
hodnocení

Jenže Ti pitomci tam večer najedou a pak budou požadovat náhradu škody i to je možné v tomto státě.

Pokud si na svůj pozemek dáte kameny a někdo do nich najede, těžko po Vás bude požadovat náhradu škody. To není možné ani v ČR.

hodnocení

0x

@tomi - co by se dala napíchnout do trávy

Co myslíte - jak tam dlouho vydrží?

tomi*
hodnocení

Tak jsem se díval do dokumentace a ta travnatá plocha před plotem se prodala předešlým majitelem nemovitosti v 90letech obci za 1kč tak že jsem v háji a dále když se vůz bude vyhýbat nebo soused tak přejede do té trávy a dlažba bude od blata.

Chci se Vám omluvit to jsem netušil než jsme to psal.

re4zon
To nic nemeni, pokud je to trava a ne komunikace, nema tam kdo co jezdit bez povoleni od majitele. A pochybuju, ze ho od obce bude mit. Ty sutry bych se tam nebal dat tak jako tak ;)

Zajděte na obec, třeba něco vymyslíte.

tomi*
hodnocení

Děkuji za odpověď nic jiného mi asi nezbývá, už mě to nebaví někomu pořád vysvětlovat a čistit.

asd1

Dal bych tam pár šutrů natřených na bílo a "o ničem nevěděl", prostě se tam objevily...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]