Nejste přihlášen/a.
Kamennýkoberec je možné použít i na stěny,ale pojidlo pro kamínky je jiné. eshop-murexin.cz/... eshop-murexin.cz/...
Podlahový by v době,než ztuhne,mohl stékat
JQABRAKA
Topstone neznám, ale pokud vím, tak za firmou Piedra stojí nějaký Pavel Daněk. Nevím, jestli mu tento jeho další byznys již funguje a nakolik nabízí nyní super věci, ale před lety to byl častý návštěvník v pořadech Černé ovce se svými předešlými firmami, zejména Deltamobil, kdy nechával pěkně zákazníky vyhnívat s reklamacemi. Pak prý kšeftoval i s auty. Ani u jednoho asi nevydržel, takže snad má nyní kamenné koberce lepší kvality, než měl dřív mobilní telefony.
Piedra je solidní firma, má kvalitnější kamenné koberce (osobní zkušenost). Jednání se mnou bylo na profesionální úrovni. Jedná se o větší firmu, kde je několik desítek zaměstnanců, mají více poboček, velké sklady a pěknou vzorkovnu. Pochybuji o tom, že by chtěli dělat nějaké problémy, když bych řešil reklamaci. Nevím, zda p. Daněk má souvislost s těmi přecházejícími firmami, ale mnoho podnikatelů má více podnikatelských aktivit a firem, na tom není nic špatného.
Taky nemůžeš srovnávat mobilní telefon, který si jistě p. Daněk sám nevyrobil, ale byl pouze prostředníkem mezi výrobcem a zákazníkem, tedy pouze tlumočil vyjádření autorizovaného servisu výrobce mobilu. Krom toho, že v těch reportážích se jednalo o jednu a tu samou věc (reklamace jednoho telefonu) a nakonec se ukázalo, že pochybení nebylo na straně p. Daňka, dalo mu za pravdu jak ministerstvo průmyslu a obchodu, tak následně i ČOI. Telefon měl mechanicky poškozenou baterku, na to se záruka nevztahuje, samotný telefon nebyl vadný. Naopak jsem nepochopil, když ten telefon posílal zpět klientce, proč si ho klientka nevyzvedla na poště a sama dělal rok mrtvého brouka. Mě v těch reportážích přišlo jednání p. Daňka férové. Kdyby tu reklamaci nechtěl řešit a chtěl by někoho podvést, tak se bude vyhýbat natáčení, přitom sám přišel na do České televize a měl zájem to řešit, respektive prokazatelně aktivně věc řešil a nikoho nepodvedl.
Z loňska mám na pergole kamenný koberec Destone. A koukal jsem, když mi to dělali, nejsem žádnej odborník, ale myslím, že na svislých plochách by to sjíždělo, stékalo, než ta praskyřice ztvrdne. Myslím, že je lepší Marmolit na svislé plochy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.