Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Meteostanice - co znamená tento údaj

Od: kubinec® odpovědí: 8 změna:

prosím vás co udává tento ukazatel(červeně označeně) na domácí meteostanici

děkuji

Meteostanice - co znamená tento údaj

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

vpravo stupnice celsiova (změna teploty za hodinu) vlevo Farenhaity (změna teploty za hodinu). Je to ukazatel průběhu změny teploty před 12hodinami, 9 hodinami, 6 hodinami až do 0, což je nyní. Kupodivu tam je skoro pořád stejná teplota, resp. změny za 12hodin jsou malé, resp. žádné. Na jaře to bude nahoru dolu, v noci zima ve dne teplo. Výkyvy mají značný vliv např. na srdce u starších lidí nebo ulidí se srdečními chorobami. (prostě graf změny venkovní teploty myslim).

hodnocení

díky, a ta stupnice (jednotlivý sloupeček) se každou sekundu ukaže/zmizne a pořád dokola

No top je normální. Často bývá namísto změny teploty uvedena změna tlaku která o změně počasí vypovídá více.

hodnocení

0x

a jaký máte typ meteostanice?

hodnocení

ále je to nějaká obyčejná domácí

dostal jsem ji jako dárek

Meteostanice - co znamená tento údaj #2
jirbar*

Co jsem viděl meteostanice tak takto opakovaně ukazují průběh tlaku za posledních 24 hodin v intervalech 0 1 2 3 6 12 18 24 hodin zpětně. Takže by mělo být 8 sloupečků.

jabraka*
hodnocení

0x

Kubo ,kde ji máš umístěnou?

JABRAKA

hodnocení

mám ji umístěnou v obýváku na polici

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]