Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvětlení do země na 12V

Od: rotorod® odpovědí: 9 změna:

dobrý den

existuje prosím vás nějaké osvětlení do země (np bodové) na 12V za cca 100kc? mě to ukazuje co nacházím vše přez 1tis Kč. To je fakt tak drahé?

děkuju

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co má být "osvětlení do země"?

tazatel má zrejmě na mysli svítidlo zabudovatelné do chodníku, cesty, trávníku, dlažby, možná i odolné přejíždění autem.
Našel jsem podobná i v ceně okolo jeho limitu. Ovšem bez bližšího konkrétního upřesnění požadavku těžko nabízet.

berger*
hodnocení

0x

Pokud Vás chápu,chcete najít trafo a světla s IP pro venek,odolná proti vodě,zatížení a prachu,s cenou,jako za krabičku cigaret? Pokud najdete,dejte vědět,koupím kamion.*smich* To snad za ty prachy neumí ani číňan z alíka...

rv*
hodnocení

0x

No tak se podívejte na ty Číňany aliexpress.com/..., třeba něco vyhovuje.

hodnocení

0x

Pokud to bude kvalitní osvětlení v provedení nejvyššího IP, tak to jistě nebude za pár korun. Pokud ano, tak to bude šunt.

jabraka*
hodnocení

0x

Pojezdová svítidla LED tady: globallux.cz/...

JABRAKA

virgill

ty nejsou na 12V

Tak tam je model co má patici GU10 , tak tam stačí vyměnit za pár korun patici na běžnou bodovku a dát tam třeba ledku...

Předpokládám, že za 100Kč nechceš aby součástí světla byl i adaptér...

hodnocení

děkuju za odpovědí

od těch číňanů mi něco bude stačit :)

díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]