Nejste přihlášen/a.
Mám sekačku Honda HRG465C3, je to už starší sekačka z roku 2008 ale nějak střašně moc motohodin nalítáno nemá. Byl jsem s ní spokojený pouze jsem měnil olej každý rok a klasická údržba vzduchový filtr vyfoukal kompresorem a nabrousil žací lištu. Teď ale motor tak podivně houpe nahoru dolů a jak samovolně přidá na otáčkách, černě kouří jako diesel a jeho výkon je takový slabší. Startuje to, seká to ale prostě to není ono a hlavně ten černý kouř, to dřív vůbec nedělala. Nemáte někdo zkušenost v čem by to mohlo být?
To hupanie motora naznačuje ohnutú kľukovú hriadeľ na výstupe z motora kde sa uchycuje nôž.. Ten čierný dym naznačuje,že kosačka žerie olej.
To se mi nezdá, olej nežere. Nedolívám nic od sezony do sezony a je ho tam furt stejně. Kdyby žrala olej tak kouří furt, tahle vždycky zahulí jak nabírá v tý sínusovce na otáčkách nahoru. Jinak kouř vidět není, na volnoběh už vůbec ne.
S tou klikovkou nevím. Parkrát za ty roky jsem napálil šutr i větší ale kdyby se ohnula tak by to dělalo už tenkrát a to nedělalo. Tahle sekačka měla mít zesílenou kliku, právě pro tyto případy.
Zkusím jí proběhnou bez lišty a dám vědět.
Tou klikou to rozhodně nebude. Podle mě si sekačka zaslouží pořádný servis jak už Vám tu radili (prohlédnout, vyčistit karburátor ultrazvukem, seřídit ...) a hlavně nový vzduchový filtr. Máte kvalitní sekačku, škoda o ni přijít kvůli zanedbané údržbě. Kromě toho co jste dělal Vy, se také maže pohon v kolech, promazávají se lanka, kontroluje a čistí svíčka, vyvažuje se nůž atd.
Nejlepší čas pro tuto předsezóní přípravu je na konci zimy kdy je v servisu ještě volno.
Mám sekačku HECHT, taky mi teď černě kouřila, na volnoběh jela, ale jak jsem ji pustil do trávy, během pár vteřich chcípla. Bylo to špatnou svíčkou. Svíčka byla černá, nouzově pomohlo očištění svíčky a přiblížení kontaktů kde vzniká jiskra (kontakty se ale nesmí dotýkat!). Po výměně svíčky jede zase bez problémů.
S bílým kouřem mám taky nechtěnou zkušenost, jednou jsem ji příliš naklonil na předek a tím se dostal olej do válce. Po chvíli provozu se olej spálil a pak už byl kouř zase normální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.