Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smradlave boty, cim vyprat?

Od: joudic* odpovědí: 7 změna:

Boty vicemene nove, oblibene, moje chyba je pouzit smradlave ponozky z jinych bot pri spechu, holt stalo se, co je nej pri prani amino smradu, moc se mi nechce verit octu, nejaka babi rada? Dik ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Do suchých bot nasypte jedlou sodu a nechte pár hodin - případně ještě vyměňte a perte až potom.

jabraka*

Do bot nastříkat peroxid vodíku(z lékárny).Tou jedlou sodou dokončit.Pak vyprat.

JABRAKA

Pozor, peroxid odfarbuje!

m123*
hodnocení

2x

Doporučuju taktéž sodu. Vysypat boty a alespoň 3 dny nechat účinkovat.

jendad
hodnocení

0x

Zkuste nastrouhat mýdlo . Přidat jedlou sodu na praní (poměr 1:1) . A do vaničky kam se dává aviváž tak ten ocet . Ocet ač se to nezdá je dezinfekce. A doporučuji žehlit ponožky - teplo zabije bakterie a též umývat každý večer nohy mýdlem .

hodnocení

0x

Někdy pomůže nechat vyschnout na slunci, pokud je nechceš hned prát, když jsou nové. Pak do nich můžeš nastříkat sprej proti pocení nohou. Má příjemnou osvěžující vůni. Prodává se tuším v drogerii, nebo v prodejně bot.

joudic*
hodnocení

no dostaly zabrat.. musi se vyprat. Pracoval jsem na zahrade v botach, ktere maji tak 20 let a smrdi na sto honu, a pak jsem rychle potreboval do mesta a vubec mi to nedoslo a po prijezdu domu mi bylo jasne, ze jsem boty naockoval prehistorickym smradem *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]