Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spáry SDK

Od: strejda* odpovědí: 13 změna:

Musí být u SDK podhledu spáry (hrany desek) viz. obrázek vždy na profilu nebo pokud to nevyjde s roztečí profilů, je možné mít tyto spáry i mimo profil?

Spáry SDK

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Odpověď zni NE,

ale pokud českému človíčku neřeknete že to nejde, on to udělá, pracně složitě ale udělá. Rozteč MUSÍ být 50 cm!

domovnik*

Prosím co to tady radíte za nepravdy ,jakých 50 cm.

rozteč profilů je 50 cm,

nesouhlasíte se mnou?

nebo co je nepravda?

jen do mě, poučte mě

ferda1954*

Podle síli desek a víc k tomu nenapíšu snažte se i jiní.

Ne ferdo, snažte se Vy, tloušťka desky je 12,5mm, ta se používá v 90%, pokud myslíte 15mm, tak rozteč 40 cm a pak i méně...

Nebo mě poučte, když mě napomínáte.

strejda*
hodnocení

Zdravím a děkuji za rychlou odpověd´ (v předsíni mnohoúhelníkového tvaru mi rozteč 50cm všude nevychází, takže zkrátím SDK, aby byli spáry na profilu).

strejdo, klidně můžete udělal i menší rozteč, třeba ani UD na zdi není třeba. ale na přesny postup by byl třeba půdorys a kladečský list.

jabraka*
hodnocení

1x

spíše rozteče zachovej,a na kraji,jak to vyjde.

JABRAKA

strejda*
hodnocení

Tak koukám, reakcí víc než jsem čekal :) Pro představu vkládám náčrtek (zelené nosné a fialové jsou montážní profily).

Spáry SDK #2

strejdo samozřejmě že reakcí je a bude mnoho. Zatím nevidím na nákresu problém. Vezmu to zleva nahoře.První fialový profil je od zdi maximálně 10 cm, další je osově 50cm ale od zdi vlevo, a vždy pak po 50cm osově. Stále až do prava, zase poslední musí být max 10 cm od zdi.

ale asi bude vhodná mě kontaktovat on line,

ICQ 55180641, skype: milancukrar

můžeme probrat podrobnosti, co není jasné.

jabraka*
hodnocení

0x

Takže strejdo máš jasno.Nezapomeň na elektroinstalace,abys měl předem natahané kabely a vyřezané montážní otvory!

JABRAKA

strejda*
hodnocení

Jo, jo, mám jasno :) A koukám, že i sluníčko dneska vyjde. Díky všem a hezký den *slunce*

Strejdo, z deštivých Pardubice přeji rovněž krásný den a dílo ať se povede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]