Nejste přihlášen/a.
Musí být u SDK podhledu spáry (hrany desek) viz. obrázek vždy na profilu nebo pokud to nevyjde s roztečí profilů, je možné mít tyto spáry i mimo profil?
Odpověď zni NE,
ale pokud českému človíčku neřeknete že to nejde, on to udělá, pracně složitě ale udělá. Rozteč MUSÍ být 50 cm!
Ne ferdo, snažte se Vy, tloušťka desky je 12,5mm, ta se používá v 90%, pokud myslíte 15mm, tak rozteč 40 cm a pak i méně...
Nebo mě poučte, když mě napomínáte.
Zdravím a děkuji za rychlou odpověd´ (v předsíni mnohoúhelníkového tvaru mi rozteč 50cm všude nevychází, takže zkrátím SDK, aby byli spáry na profilu).
Tak koukám, reakcí víc než jsem čekal Pro představu vkládám náčrtek (zelené nosné a fialové jsou montážní profily).
strejdo samozřejmě že reakcí je a bude mnoho. Zatím nevidím na nákresu problém. Vezmu to zleva nahoře.První fialový profil je od zdi maximálně 10 cm, další je osově 50cm ale od zdi vlevo, a vždy pak po 50cm osově. Stále až do prava, zase poslední musí být max 10 cm od zdi.
ale asi bude vhodná mě kontaktovat on line,
ICQ 55180641, skype: milancukrar
můžeme probrat podrobnosti, co není jasné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.