Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak namazat panty u bezpečnostních dveří

Od: smudli* odpovědí: 10 změna:

Vržou panty u dveří, který nejdou jednoduše vysadit z pantů a namazat. Jsou to nějaké zabezpečené proti vysazení.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Do pantů nezvednutelných dveří kapu olej injekční stříkačkou s tenoučkou jehlou.

kami*
hodnocení

2x

zkuste do místa v pantu, kde dochází ke tření, jednou deně kápnout silikonový olej. časem by se měl dostat dále a vrzat to přestane.

re4zon
hodnocení

1x
Ja mazu vsechno vc neoteviratelnych pantum sprejem na zubni vrtacky. Stoji par stovek, ale vydrzi deset let a kvalitnejsi mazivo neexistuje
mil®

Nemáš odkaz na ten olej? Dík.

re4zon
stomatologicke-potreby.cz/...
Napriklad. Jsou i podobne levnejsi, ale ted to nenajdu.
elane

Nechtěla jsem původně dělat reklamu, ale když už, tak tohle mazadlo - olej ve spreji je 10x levnější:

prodejoleju.cz/...

Předpokládám, že místní rádcové fachmani ho velmi dobře znají.

*jasne*

kami*

védéčko není na panty moc dobré, časem vyschne a začne to vrzat zase.

to zubařské je tada extra pálka, rozhodně budou i rozumnější alternativy.

elane

kami, Aha, tak u nás ten čas, kdy to začne vrzat znovu, asi ještě nenastal.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Foto by hodně napovědělo.

jabraka*
hodnocení

0x

Olej se dá vstříknout i pod tlakem.Ale poradil jsem si tak,že jsem z boku do dutiny vyvrtal malou (1,5 mm)dirku a tou vpravím tlakovou mazničkou do pantu vazelinu.Dirka nemá na funkci pantu vliv.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]