Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lehká bunda přilepená k bubnu pračky

Od: jarmi* odpovědí: 6 změna:

Při praní lehké bundy - výplň polyester (velmi tenká a dost drahá dámská bunda), kterou jsem prala na velmi jemné prádlo, mi bunda nasákla vodu a přilepila se k bubnu pračky, při ždímání pračky se tudíž buben neotáčel, pořád jen ždímal jako by vodu a bunda se neždímala a buben neotáčel, musela jsem pračku vypnout, bundu vyndat a v rukách vyždímat.Nestalo se Vám něco podobného a jaký je problém v tom, že se bunda přilepila k bubnu a pračka neodstřeďovala a tím bundu nevyždímala?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nějak tomu popisu nerozumím, ale není to spíš tak, že ten jemný program na jemné prádlo neždímá, jen odčerpá vodu?

hodnocení

4x

Velmi jemné prádlo se neždíme, takže můžete být ráda, že je pračka chytřejší než vy. A neměla byste ji pak ani moc ždímat ručně, ničíte ji. Pověsit a nechat uschnout.

hodnocení

1x

Tenhle program neodstřeďuje = buben se netočí. "Přilepení" k bubnu mohlo být způsobeno právě jen odčerpáváním vody.

PS - "Velmi tenká a dost drahá dámská bunda" se neždíme ani v ruce. Jen se lehce vymačká a nechá vykapat, ideálně na ramínku. Ledaže by měla na etiketě možnost ždímání povolenou.

hodnocení

1x

A jaký je to konkrétně materiál? Ne podšívky, ale toho svrchního materiálu. Mně se to totiž nezdá. Mám také pračku, která má program na jemné prádlo (ruční praní), ale mohu si navolit počet otáček ždímání. Takže jestli se "přilepila", tak to může být tím materiálem, který prostě nepropustí vodu, nebo jste nenastavila ždímání. Prala jste bundu samostatně, nebo ještě s něčím jiným?

hodnocení

0x

Tipla bych, že chytrá (ba přímo inteligentní!) pračka pořád vyvažovala, a protože prádlo bylo přilepené, tak vyvažovala a vyvažovala, až nic nevyvážila...

kami*
hodnocení

0x

Doporučuji si přečíst návod k obsluze vaší pračky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]