Nejste přihlášen/a.
Při praní lehké bundy - výplň polyester (velmi tenká a dost drahá dámská bunda), kterou jsem prala na velmi jemné prádlo, mi bunda nasákla vodu a přilepila se k bubnu pračky, při ždímání pračky se tudíž buben neotáčel, pořád jen ždímal jako by vodu a bunda se neždímala a buben neotáčel, musela jsem pračku vypnout, bundu vyndat a v rukách vyždímat.Nestalo se Vám něco podobného a jaký je problém v tom, že se bunda přilepila k bubnu a pračka neodstřeďovala a tím bundu nevyždímala?
A jaký je to konkrétně materiál? Ne podšívky, ale toho svrchního materiálu. Mně se to totiž nezdá. Mám také pračku, která má program na jemné prádlo (ruční praní), ale mohu si navolit počet otáček ždímání. Takže jestli se "přilepila", tak to může být tím materiálem, který prostě nepropustí vodu, nebo jste nenastavila ždímání. Prala jste bundu samostatně, nebo ještě s něčím jiným?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.