Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka krovové střechy

Od: zanna* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, neznáte někdo nějaké dobré (a ne moc drahé) truhláře, klempíře ... no prostě někoho, kdo by mi udělal nabídku na zhotovení krovové střechy?nejlépe ze středních Čech, ale není podmínkou, ubytování bychom v případě potřeby samozřejmě zajistili...díky moc všem předem

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

... znát někoho, kdo práci dovede udělat - je jedna věc

... požadovaný druh práce ( truhlář, klempíř aj. ) a její rozsah - je věc druhá

... Vaše představy o nákladech za zhotovení - je věc třetí

... nabídku předpokládaných nákladů lze vyhotovit pouze po předložení nabídky požadovaných prací - je věc čtvrtá

Protože Vámi nabízená práce není moje "parketa", mohu Vám jen - nezávazně - nabídnout, že Váš záměr - zhotovit krovovou střechu - mám možnost doručit řemeslníkům, kteří by si s nastíněným problémem dovedli určitě dobře poradit, protože ty střechy prostě dělají. Berte, prosím, moji nabídku ale jako nezávaznou, protože nemohu cokoliv slibovat za někoho jiného.

Pokud mi zašlete bližší informace o tom, ... co a v jakém rozsahu si přejete zhotovit, pak Vaši nabídku na provedení uvedené práce mohu předat k nahlédnutí a k vyjádření jedné skupině tří šikovných řemeslníků, kteří mají se zhotovováním střech velmi dobré zkušenosti, protože střechy dělají ... a třeba by je mohla Vaše nabídka i zajímat.

Máte-li zájem, nezatěžujme toto veřejné fórum a bližší je možné dohodnout prostřednictvím vnitřní pošty, popř. mailem. - Přeji příjemný den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]