Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
uvažuji, že bych si pořádil nějaký detektor vody, který mě v případě úniku vody např. z pračky, nebo když praskne hadička k vodovodní baterie upozorní smskou, emailem atd. Nepotřebuji detektor s čidlem, ale jde mi o to, aby mě detektor upozornil když jsem mimo byt. Máme někdo s něčím zkušenost? Děkuji
Jediná a nejlepší rada je, aby jste si přívodní hadice udržoval v bezvadném stavu a to vás vyjde nejlevněji. Pokud by jste investoval ústřednu a nějaké hypotetické detektory, tak Vám to stejně nejdříve byt vyplaví než stihnete přijet.A to si pište , že zákon schválnosti funguje.Můžete být zrovna na dovolené, Takže stačí pak nechat sousedovi telefonní číslo a je vystaráno.
zvlastni pozadavek, uz jste byl nekolikrat vytopen a podobne? Ja cestuji hodne, treba pulroku si dum zije svym zivotem a casovac imituje obydlenost, kohout u privodu pracky zaviram i po prani
ja vas chapu, a umel bych to pochopit i vic, kdyby jste mel smulu a povedlo se vytopeni jednou nebo vicekrat, ja se s tim za desitky let setkal jednou, kdy nas vytopili sousedi, ale protoze nezavreli vanu. Zato pracka pustit opravdu umi, proto vlastne zaviram kohout (coz jsem nikdy nedelal)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.