Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení kolejničky pro závěs od stropu

Od: kepler* odpovědí: 16 změna:

Strop je betonový překlad s omítkou a malbou. Kolejnička ponese jen textilní oddělovací závěs šířce max 2 m. Podmínka: přilepeno bez delšího přítlaku.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nelepit - hmoždinka je jistota, lepidlo má tu nectnost, že sice drží, ale sloupne se to i s výmalbou a dostanete kolejničkou po šiši...

kepler*
hodnocení

A to neunese ani 2 kila visícího textilu? V jedné reklamě visel blbec na stropním háku :-D No a vrtání do betonu ve stropě se chci právě vyhnout. S hoby vrtačkou je není sranda.

Asi nemá cenu rozebírat reklamu, že *smich*

Může to udržet - ale taky nemusí, zejména za situace, kdy někdo závěsem škubne. Pak nastává zpravidla ona situace, že lepidlo samotné sice drží, ale sloupne se to i s vrsvičkou malby.

V reklamě může viset třeba tank, to je naivní, věřit reklamě.

hodnocení

2x

Mamutem Glue. :)

domstav.cz/...

kepler*
hodnocení

Jo, o tom mamutu vím, ale někdo mě zrazuje před lepením na omítku. Tak si nejsem jistý.

Jak je uvedeno výše.
Kdyby to byla jen omítka, drželo by to. Průser je malba, ta to neudrží.
Takže, buď chodit doma s helmou a nebo vrtat. Nemusí to být žádná desítka hmoždinka, ta je na tohle zbytečná, ale nějaká menší je potřebná.
re4zon
A nebo aspon bodove sekrabnout kousky malby.

host
hodnocení

2x

Při bytové výstavbě sídlišť se garniže s kolejničkama ke stropu nastřelovaly nastřelovacími hřebíky. Takhle se nastřelovaly i hřebíky na upevnění kuchyńské linky, věšáky na šňůry na prádlo na balkonech, atd. Ťuk, bum a je hotovo. Jen toho člověka sehnat. Nebo to jistí vrtačka s příklepem a hmoždinky s vrutem.

asd1
hodnocení

0x

Jestli chceš aby ti to spadlo na tykev, tak ušetři vrtání a jen to přilep ;) A věř tomu, že to spadne jako naschvál až bude na návštěvě tchyně, samo že na ní. Ale třeba jí to zabije, tak tam nalep pořádnou kolejnici :D

Vrtačku pokud nemáš, tak jde půjčit ani nemusíš do půjčovny, "Lidlovku" dnes má kdekdo a vrtá dobře...

jabraka*
hodnocení

0x

Obzvlášť ve starých panelácích,kdy na panelu je štuk jen tak-tak-držící

JB

hodnocení

0x

Jedině hmoždinky, je to hned a nastálo.

jabraka*

Nedávno jsem připevňoval něco ke stropu,vrtacím kladivem bylo 6 děr průměr 6 mm hotovo za pět minut.Něco na přípravu.

JABRAKA

Mě to říkat nemusíš, tvoje "úspěchy" prezentuj někomu jinému.

jabraka*

Feraxi,jen jsem podpořil tvé tvrzení!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]