Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám dlažbu BARK prkno 10 a chci si z toho udělat na zahradě 4 schody + podstůpně. Mám to nařezané tak aby podstupěň byl cca 25. Jak to osadit do hlíny, abych mohl dát jak podstupně, tak stupně a aby mi to neujíždělo časem? Nechci ale betonovat zaklady
děkuju za rady
pardon omlouvám se, byl sem včera trochu mimo
podstupěň je 10cm + tlouštka prkna 5cm = 15cm. Stupěň pak by byl 35cm. něco jako na obr. bych to skladal. Mám kousek svahu od baraku k stání na auto a chci v tom místě udělat schůdky, výškově vyjdou 4. Ale obávám se že na čisté hlíně by to nebylo ono. Kdybych z hlíny udělal jakoby schody a pak tam dál ty betonové prkna... to asi není dobrý nápad že? Nevím čím to zpevnit. Fakt se mi nechce betonovat schody a pak na beton přilepit tuto "dlažbu", protože chci mít to z toho
není nějaký jiný způsob, návod, postup?
díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.