Nejste přihlášen/a.
Kdo je musí platit a za co je mi jasné.
1 - Ale zajímá mě zda settobox je považován za přijímač?
Monitor k PC za přijímač považován není.
2 - Ale kdybych settobox připojil k monitoru přes HDMI bude na monitoru obraz toho co prochází přes STB?
např.
Streamované vysílání po internetu, které lze sledovat v počítači či mobilním zařízení, poplatku nepodléhá.
Dobrý den, ano, za STB se platit musí. Ovšem, dobrá zpráva je ta, že za jeden poplatek můžete mít jako FO (domácnost) více zařízení, které jsou schopny příjmu TV signálu, doma i např. na chalupě či chatě. Zdravím!
slavo - chtěl jste znát správnou odpověď nebo si jen postěžovat na těžký život a poměry? Zdá se, že to druhé.
Je to krásné počtení.
Takže pokud budu mít doma v "šuplíku" samotný settobox nebo televizní tuner případně televizní kartu a k nim nic taky musím platit poplatek.
To taky musím platit poplatek když mám doma součástky z nichž lze STB, tuner nebo TV kartu sestavit?
To mě vzdáleně připomíná situaci za totality kdy bylo trestné mít doma vysílačku bez povolení a stejný trest čekal když měl doma jen součástky z nichž to zařízení lze sestrojit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.