Nejste přihlášen/a.
Takové venkovní věci lepím zásadně cementem a případně i cementem spáruji. Rozmíchat cement s vodou na kaši. Hustotu udělat podle potřeby. Před lepením plochu trochu pokropit. Stejně tak dlaždice. Ale ještě nějaký den počkejte, až nebude taková zima.
Dobrý den, pokud Vám do sloupku zatéká, protože tam jsou spáry, tak je jedno, čím budete lepit - dlouho (zimu) to nevydrží. Chtělo by to "čepici" z jednoho kusu (dlažba či betonová deska udělaná na míru), s mírným přesahem a potom už není tak důležité, čím přilepit (stačí normální malta). Zdravím!
ok - až to jednou budete dělat pořádně, tak tu "čepici" udělejte z jednoho kusu.
ok - ano, materiál není zdarma a že to má být "za hubičku" jste neuvedl. No, tak na léto to uděláte a příští rok po zimě znovu .
no je to po dědovi, a zůstali ty původní, tak to chci jen očistit a "přilepit"
tehda asi před 40 lety se to tak asi dělalo
nové betonové čepice taky něco stojí, cca 100 ks
ok - jo, já tomu rozumím. Děláte z toho, co dům dá a nechcete zbytečně investovat. Možná doma (u souseda) najdete i kus asfaltové lepenky (nebo hydroizolace) a to by mohla být "finální vrstva" - přilepit hořákem nebo lepidlem na asfalt. Potom by tam už nemohlo zatékat ani žádnou spárou.
Bene
přesně tak, co dům má, nebo co zbývá
o spárování mi nejde, jen jsem chtěl poradit, čím to lepit
takže žádné lepidlo na dlažbu apod. , ale cement voda!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.