Zdravím, chtěl bych zrenovovat stávající obklady v koupelně, ale nerad bych se pouštěl do nákladných a velkých stavebních prací a tak mě napadlo původně obkladacky natřít barvou, ale mám strach aby se barva časem neoloupala, tak přemýšlím, že bych na stávající obklady nalepil nové, ale bojím se aby to sádrokarton vydržel, protože celé jádro je z SDK. Máte někdo zkušenost a poradí mi? Unese sádrokarton dvě vrstvy obkladů? Díky.
Jde to ale dre to. Estetika obrovskeho odskoku V linii ukoncenia obkladu nic moc. Pridete aj o cast priestoru. Pokial je povodny obklad popraskany, novou vrstvou to nespravite a je potrebne riesit pricinu. Pokial je dovod estetika, tak jeden paskvil vymenite za druhy.
Nevím,proč by je neunesl?Vždyť síla hmoty působí kolmo dolů.Ale na původní obklady bych nové lepil silikonem.Je nutné použít acetátový,rychle tvrdne.Aby byly perfektně rovné,použil bych spíše velkoplošné.Silikon drží bezpečně,mám na keramice nalepeny doplňky,lze se na ně i pověsit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.