Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestihnu včas prodat dům

Od: jindriska* odpovědí: 3 změna:

Prosim o radu o pomoc vyresit muj problem s kterym si uz nevim rady.koupila jsem pred lety maly rod domek,byla jsem stastna domek jsem opravovala a byl to muj zivotni sen.Po case jsem zjistila ze mam deprese a strach.Premyslela jsem cim to je.Prisla jsem nato.Deti zamnou nejezdili neb jsem bydlela 100 km daleko.Zacalo se me styskat a zacala jsem uvazovat ze dum prodam a koupim podobny u deti to je v okoli K varu.

Zacala jsem jednat a vse rozjela.Nasla jsem si nemovitost v priblizne te hodnoty za kterou prodavam svuj domek.Volaj jen same realitky a dum dosud po 8 mesicich nedokazou prodat.Na nemovitost co mam zamluvenou jsem dala zalohu apokud ji nestihnu koupit vcas,o zalohu prijdu a nemam se kam vratit neb jsem odjela do Anglie abych si neco privydelala na dalsi opravy a umoznila kupujicim ze dum je volny.Vse jsem si uskladnila po znamejch do sklepu.Nemam dobry pocit,je to vse co mam.Nedari se me dum prodat a mam hrozne deprese vzdyt chci jen domov,jen se vratit domu.Dum a zahradka je prome zivot.Nevim kudy kam a co dal delat.Nikdo me nepomuze neporadi.Prosim poradte jak stouto situaci pohnout kupredu abych se mohla vratit domu Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

2x

Nikdy si nezamlouvat něco pokud nemám prodáno a pokud to ví i realitka,schválně to bude zdržovat,jelikož Vás bude chtít stáhnout na co nejmenší cenu.Nevím kolik jste dala zálohu,ale asi to dopadne,tak,že o zálohu nebo nějaká procenta přijdete.Koukněte se do smluv co tam máte napsané,jelikož se může stát,že pak za každý den nezaplacený budete platit penále.

pro mě jsou realitky paraziti, nic jinýho . . . *blee*. Pomůžou každýmu akorát tak od peněz.. . . grrr

hodnocení

1x

pokud nemůžete prodat domek, je to v tom, že je vyšší cena Vaší nemovitosti než je možná výše ceny, kterou jsou zájemnci ochotni zaplatit v danélokalitě, a dále cenu navyšuje (nehorázně) realitka o 50 000 až 100 000,- Kč za svoje služby (pěkná zlodějna, možná Vám to ani neřekli) a to zájemce odrazuje. Snižte cenu domku a zkuste prodat bez realitky (ale! pozor na podvodníky!). Trh je o nabídce a poptávce, pokud poptávka je malá, musíte s celkovou cenou dolů, pokud tedy chcete prodat. A nezapomeňte na daň z převodu nemovitosti, která Vám z Vašeho koláče zase kousek "užere" sviňa. . . . Mi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]