Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Satelitní mapy před rokem 2002, hledám?

Od: pt® odpovědí: 14 změna:

Milí rádcové, hledám satelitní mapy pozemků do roku 2002. Existují vůbec? Děkuji předem za pomoc - pt

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
kontaminace.cenia.cz/...
Bohužel vyžaduje dnes již téměř mrtvý Flash Player, ale myslím že většina lidí ho nainstalovaný stejně ještě má.
Já ne, proto odkaz dávám bez záruky na funkčnost ;)
pt®
hodnocení

koukala jsem, ale je to moc hodně zpátky 50 - 60 léta... já potřebuju tak 1985 - 2001...

hodnocení

2x

Nahlédněte cuzk.cz/... nebo se dotažte přímo archivu (kontakt viz odkaz) - ale asi to nebude zadarmo.

pavelka*
Mapy a foto ze satelitu,je sakra rozdíl...
Ano,mapy najdete v archivu.

Ano, je to rozdíl - proto je tam kontakt na archiv. Ony se nearchivují jen mapy ;)

hodnocení

2x

Jen bych upozornil, že je asi řeč o leteckých nikoli satelitních snímcích.

pt®
hodnocení

je to možné, že dříve byly jen letecké snímky...

pavelka*
hodnocení

0x
Veřejně ne.Kontaktujte NASA...
pt®
hodnocení

Takže nedostupné? Fakt to není možné ani přes nějaký archív katastru u nás? Má někdo zkušenost?

hodnocení

0x

Měla jsem v pc soubor "Kontaminovaná místa" Cenia, letecký pohled někde od r. 1950,ale teď v novém noťasu mi to nejde spustit, vyžaduje to něco pro spuštění, co nemám. Zkuste to.

hodnocení

0x

Hm, jenže to je jen letecký pohled, z toho se nic asi nevyčte.

pt®
hodnocení

mně stačí střechy...

V tom případě zkuste příslušný obecní úřad - dost obcí si nechávalo dělat letecké fotografie.

pt®
hodnocení

nilí rádcové děkuji všem za snahu, ale už mám, jedna dobrá duše, mně to našla...pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]