Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čim vyčistit betonovou plotovou podezdivku?

Od: miji odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu jak vyčistit po zimě betonovou plotovou podezdivku od častic mechu a jiného znečištěni a popřípadě jakou barvou by se dala natřet aby podezdívka byla vzhlednější.Děkují

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

jakési preparáty na impregnaci zdiva a betonu se prodávají celkem běžně.

denbraven.cz/...

Jestli chcete podezdívku skutečně pěknou, pak na ni použijte některý vnější akrylát.

Třeba Balakryl Uni.

Já jsem s úspěchem zrestauroval zahradní zídku, postavenou ze starších, začernalých bílých cihel. Svítí jako nová.

miji
hodnocení

Děkuji všem za rady...ale třeba na Balakrylu Uni co mi radite uvádějí že je na kov a dřevo,to se dá použit bez problému i na beton?

re4zon
Da. Jen bych povrch vzal predem penetraci nebo naredenou barvou, jinak to okamzite vyschne a nemuselo by to drzet moc dobre.

hodnocení

3x

Ostříkat wapkou a pak použít nějakou fasádní barvu.

miji
hodnocení

Před 2roky jsme ostřikali vapkou a natřeli fasadní barvou a po dvou létech je podezdivka v horším vzhledovém stavu než byla původni bez nátěru(40let). Děkuji za radu.

Je fasádní barva a fasádní barva. Záleží taky jak moc chceš šetřit. Pak se divíš.

hodnocení

2x

Na hrubo oškrábat a ostříkat tlakovou čističkou (WAP).

jabraka*
hodnocení

2x

Pokud nemáš WAPku,pak jsou k mání tento týden v Lídlu.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]