Nejste přihlášen/a.
Ahoj,budu předělávat kuchyň a rozhoduji se mezi indukčním dvouplotýnkovým vařičem nebo dvouplotýnkovou elektrickou sklokeramickou deskou.Raději bych ten indukční vařič (př.: domaci-elektro.cz/... href=http://www.domaci-elektro.cz/d-indukcni-varic-steba-ik-200>indukční vařičSteba IK-200 ), plus nějaká vestavná trouba.Jaké máte zkušenosti s indukčními vařiči?Mám v bytě ještě starý šroubovací pojistky,asi to bude chtít výměnu,troubu i vařič na samostatný jistič,s tím počítám.Díky za tipy a rady.
Dobrý den,
indukční varnou desku mohu opravdu vřele doporučit. Sama jsem nedávno zařizovala novou kuchyň a zvolila jsem indukční varnou desku od Electroluxu. Naprosto super! Ohromná rychlost uvedení do varu, okamžitá reakce na změnu stupně vaření, jednoduchá údržba - jedním slovem skvělé! Jen je nutno počítat s tím, že je třeba pořídit novou sadu nádobí vhodnou právě pro indukci. L.
Indukci mohu doporučit, je to rychlé a ve výsledku levnější.
Co se týká elektřiny - nejvhodnější by bylo nechat proměřit rozvody elektrikářem, přece jen má indukce dost vysoký odběr.
Co se týká nádobí, není to tak horké jak psala Lejla... pokud máte nádobí s ferromagnetickým dnem (zkuste magnetem, pokud drží, je to OK), nemusíte si nové nádobí pořizovat. Tedy to nádobí musí mít rovný povrch, pokud je strukturovaný (různé kruhy apod.) může být problém a bylo by potřeba koupit nové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.