Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřezový sifon s přepadem

Od: mh23® odpovědí: 2 změna:
Čau, potřeboval bych poradit při výměně sifonu u dřezu. Dřez je kruhový s přepadem a sifonem o průměru 115. U stávajícího sifonu netěsní právě přepad a ani nevím jestli někdy těsnil. Když jsem teď hledal typ sifonu tak všechny mají plochý tvar a beru tedy že při dotažení šroubu se Obdélníkové těsnění poddá. Nevíte někdo jestli to tak je? Nerad bych kupoval X sifonů. Posílám i foto. Napojení odtoku neřešte... No coment... To bylo první, čemu jsem se smál.
Nabízí se typ od alcaplastu A447
doplněno 21.03.19 19:13: alcaplast.cz/...

Dřezový sifon s přepadem
Dřezový sifon s přepadem #2
Dřezový sifon s přepadem #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

yyy
hodnocení

3x

U toho přepadu Tvýho má být

tesneninyvlt.cz/...

Měl by tam být radius - kulatý ne rovný. Pokud to neseženeš, tak to budeš muset koupit a nebo se někoho poptat, jestli mu nezbylo. U nových sifonů bývají obě těsnění a použije se jen jedno. Já to ještě pžetěsˇmuju silikonem a nebo medvědim hov.em.

olinl
hodnocení

1x

Nanes na těsnící gumu přepadu slabou vrstvu silikonu a dotahni šroub.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]