Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překližka odolná vodě, kde malý rozměr?

Od: tomlee odpovědí: 11 změna:

Ahoj, hledám nějakou překližku, odolnou vodě a povětrnostním vlivům včetně mrázu, kterou bych mohl používat na drobné kutilské výtvory pro exteriér, tloušťka asi: 1,3-1.8 cm. Problém je, že všude, co jsem viděl , je možné koupit pouze velké rozměry, plachty jako 2.5m x něco, například zde:

ispas.cz/...

Jak jsem ale uvedl, je to velká "plachta", kterou nepotřebuji a když k tomu připočtu ještě nehorázné poštovné za dodání takové plachty, je to pálka. Poradíte čím takovou překližku nahradit nebo nejlépe, jak zachovat materiál a jeho vlastnosti, odolnost...ale koupit prostě pouze menší rozměr, jako například metr na metr? Některá firma mně samozřejmě rozměr z plachty vyřízne..ale zaplatit musím celý rozměr, takže toto samozřejmě není vůbec řešení.. Díky za případnou poradu.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

3x
V hornbachu pokud vim rezou i kusy dle libosti a platite jen za to co si odnesete..

A majú ju tam? Zanedlho ma čaká vozík a staré zdroje vyschli...

hodnocení

3x
Obejdi všechny truhlářství v okolí. Moc bych se divil, kdyby někde v koutě nebyly žádný zbytky.

hodnocení

1x

A co třeba použít odolný plast z recyklátu. Pro venkovní použití ideální. Něco jako tohle. Myslím, že to vydrží víc než ta překližka.

hodnocení

0x

Koukal jste se špatně, nebo do špatných prodejen. Nevím odkud jste, ale určitě někdo v okolí řeže desky.

tomlee
hodnocení

Tak, když jsem koukal špatně, tak sem dejte odkaz na jediný shop, který to nabízí. To znamená, řeže desky a současně zaplatím jenom za to, co si odnesu. V okolí řežou, ale nikdo nenabídl vodě-vzdornou desku.

re4zon ti odpověděl

hodnocení

0x

Štandardne sa dodáva v rozmere 2,5 m x 1,25 m je klasický formát pre preglejku. Nejaké zbytky asi najrýchlejšie zoženiete v servisoch nákladných automobilov alebo u niekoho, kto renovuje prívesné vozíky. V čiernej farbe sa v protisklzovej variante používa ako podlaha nákladného priestoru a hladká na bočnice. Ak by ste chceli bez čiernej farby, tak možno u niekoho, kto stavia / opravuje lode.

miso, v servise nemají formátovku, aby si desky nakrátili. A proč taky, když si zadají přesný rozměr a otvory pro oka.

Taky pravda. Tam, kde som sa pohyboval, vždy som si niečo vytiahol zo zbytkov. Akurát že to pre nich robil stolár, ktorý sídlil vo vedľajšej budove a ja som chodil k nemu. :)

nitram18
hodnocení

0x
Zdravím, nemáte v okolí betonárku která dělá např. Nádrže na vodu nebo různé odlitky? Používají je na šalování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]