Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za brouka?

Od: pavlak odpovědí: 3 změna:
Zdravím, dnes jsem dostala šok. Našla jsem v příborníku brouka. Není to poprvé co tam byl. Vyhodila sem ho z okna. Nemám vůbec tušení kde se tu berou. A jak se jich zbavit. Žádné hnízdo jsem nikde nenašla. Poraďte jak se jich zbavit. Nechci už nacházet v bytě brouky.
Co to je za brouka?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

2x

Po zvětšení a "vylepšení" fota jsem usoudil, že jde o kožojeda. Kožojed smirnovův Attagenus smirnovi. V čalounění i v potravinách, kdekoliv najdou larvy vhodnou potravu.

72mona3*

Jste dobrej*palec2*

(Tak se ještě naučit rekonstruovat ty posmrtné pozůstatky, co jsou tu občas k vidění...:-D) M.

72mona3*
hodnocení

0x

Bohužel z této fotky nepoznám, co je zač. Zkusíte lepší? Ale i tak se připravte na to, že občas nějakého brouka najdete. Většina domacností není hermeticky uzavřená :-D a občas si něco doneseme (i s potravinami) z venku. Na to pak platí jediné - úklid, kontrola uskladněných potravin a zase úklid... M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]