Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastový obal na zakusek

Od: tomo odpovědí: 11 změna:

Ahoj, shanime plastový obal na zakusek, který nám po letech spadl a praskl :(

Tvar asi takový jako v priloze. Prý to bylo asi z Tchibo, ale už neprodavaji.

Díky! za tipy.

Plastový obal na zakusek

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

zde mají, ale je to velkoodběratelské balení

shop-obaly.cz/...

a pak zde je trošku jiný

shop-obaly.cz/...

hodnocení

3x

@tomo - Ale mám-li právě jeden zákusek, bude se mi v obdélníkové krabičce posunovat a třeba by se i rozpadl.
Já bych jakoukoli odpovídající plastovou krabičku rozdělila po úhlopříčce vloženým páskem pevného plastu - ale já netrvám na designovém balení :)

Něco podobného jako toto by vám nevyhovovalo?

krabickyshop.cz/...

Plastový obal na zakusek #2

tomo
hodnocení

Ano, to jste našla ten jednorázovej, kterej jsem dával do přílohy. Ale dík za odkaz, třeba někomu poslouží :) Potřebuji pevnější, na opak. použití.

hahanaj*

To jste ale nenapsal, že to chcete na opakované použití.

tomo
hodnocení

Omlouvám se, to jsem asi napsal blbě:(

"...který nám po letech spadl a praskl..." Nevím kdo by tuto větu použil u jednorázového nádobí. Já to pochopil správně ;)

Ovšem zatím jsem nenašel náhradu.

hodnocení

0x
Patrně jste si tento box oblíbili, ale nevím v čem je horší normální kvádr resp krabička v tom tvaru. Přijde mi to podobný nesmysl jako box na banán. Není lepší mít obyčejnou krabičku na větší uplatnění?
Plastový obal na zakusek #3

Není. Když jdete s dětma na půlden ven, máte 25l batoh plný věcí, nebo když jedete na víkend vlakem/busem s krosnou na zádech, tak krabička 4x větší než banán je to poslední, co potřebujete.

tomo
hodnocení

Co se týče bananaboxu, ten význam má - aby se měkčí kus ovoce při presu nerozmetal po interiéru zavazadla :)

Větší krabičku mám. Ale mám-li právě jeden zákusek, bude se mi v obdélníkové krabičce posunovat a třeba by se i rozpadl.

vilik*
Co se týče bananaboxu, ten význam nemá. Měkčí ovoce se dá vložit i do jiného tvaru, navíc v něm nemůžete dost dobře nosit nic jiného.
Ledaže byste měl například i kiwibox, mandarinkobox, paprikobox a rajčatobox. A nesmím zapomenout na jogurtobox ve 3 velikostech, 150g, 200g a na pieroty z Olmy.
Stejně tak vnímám vaši potřebu mít zvláštní box na zákusky. Rozumný člověk to řeší jinak a nerozumný si bude shánět zvláštní boxíky na malé dorty, na větší dorty, na věnečky a na punčové koule.
Peněženka bude trpět a příroda taky.
Už rozumíte?
Jinak, máte li právě jeden zákusek, není nic snažšího, než překrojením vytvořit kusů více.
belicka

A nevím, proč troškařit s jedním zákuskem *smich*.

Pokud vezmu dvě výseče dortu a vložím je do boxu právě proti sobě, dostanete tvar obdélníku, a tyto krabičky máme doma všichni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]