Nejste přihlášen/a.
Ahoj, shanime plastový obal na zakusek, který nám po letech spadl a praskl
Tvar asi takový jako v priloze. Prý to bylo asi z Tchibo, ale už neprodavaji.
Díky! za tipy.
@tomo - Ale mám-li právě jeden zákusek, bude se mi v obdélníkové krabičce posunovat a třeba by se i rozpadl.
Já bych jakoukoli odpovídající plastovou krabičku rozdělila po úhlopříčce vloženým páskem pevného plastu - ale já netrvám na designovém balení
Něco podobného jako toto by vám nevyhovovalo?
Ano, to jste našla ten jednorázovej, kterej jsem dával do přílohy. Ale dík za odkaz, třeba někomu poslouží Potřebuji pevnější, na opak. použití.
"...který nám po letech spadl a praskl..." Nevím kdo by tuto větu použil u jednorázového nádobí. Já to pochopil správně
Ovšem zatím jsem nenašel náhradu.
Co se týče bananaboxu, ten význam má - aby se měkčí kus ovoce při presu nerozmetal po interiéru zavazadla
Větší krabičku mám. Ale mám-li právě jeden zákusek, bude se mi v obdélníkové krabičce posunovat a třeba by se i rozpadl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.