Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nafukovací postel na každý den?

Od: alvys odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, poradíte mi prosím někdo s nafukovací postelí (matrací)? Jestli je vhodná pro každodenní spaní nebo jen příležitostní, jakou případně zvolit a zda dvojlůžko nebo dvě jednolůžka a spojit je k sobě. Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

z vlastní zkušenosti bych to viděl takto: pouze příležitostně a pro dva raději dvě. Normální postel ani horší kvality to nenahradí. Vhodné snad v některých případech pro tchýni. A spal jsem na nafukovačkách jak nízkých tak takových vysokých co se samy nafukují (asi 60 cm), je to prostě špatné. Osobně raději starý proleželý slamník než novou nafukovačku.

dusatka*
hodnocení

0x

DObrý den,

také se přikláním k myšlence jen příležitostného využití. Tuto matraci jsem koupila synovi, který často jezdí na soustředění, kde přespávají v tělocvičně a je to lepší, než obyčejná karimatka. Pro tento účel to je asi nejlepší řešení, ale obecně bych se skutečně omezila jen na případy nouze ;)

alvys
hodnocení

Díky za radu. Nám se jedná o provizorium cca na jeden rok, kdy řešíme bydlení. Momentálně totiž máme matrace na podlaze, ale ty od ní vlhnou a plesnivějí, takže hledáme nějaké jiné řešení.

alf*

neznám stav místnosti, ale je to celkem logické s ohledem na to kolik člověk za noc vypotí do matrace a pokud řešíte bydlení tak je to možná ještě více než průměr ;). Kupte za 1500 postel(e) v nějakém marketu a za rok je hodíte do kontejneru.

alvys
hodnocení

Místnost je starý RD. Když dáme postele a případně přijde návštěva, tak si nejde kam sednout. Máme totiž k dispozici jen danou místnost a nafukovací postel by se dala bez problémů složit. U rozkládacích gaučů je nevýhoda, že mají vyvýšené podhlavníky a na tom se mi nespí dobře.

miral

my máme tuhle postel asi 2 roky bazenek.cz/...

a spí se nám na ni fakt skvěle.

Zhruba 1x za 14 dní se musí trochu přifouknout. A mě osobě se při první noci zdála (zespoda) trochu studená a tak jsme pod prostěradlo dali deku a zatím nechcem měnit ;).

a dá se rozdělit na "dvě postele";), složená má přes 15 kg :)

martina30*
hodnocení

0x

Nebrat nedá se na tom spát.

luciferkaa*
hodnocení

0x

ahoj, man to celkom zaujalo, chcela by som sa opytat, ci je moznost niekde v Brne si takuto nafukovaciu postel vyskusat, neviem si totiz predstavit, ko sa na nej lezi..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]