Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradíte mi prosím někdo s nafukovací postelí (matrací)? Jestli je vhodná pro každodenní spaní nebo jen příležitostní, jakou případně zvolit a zda dvojlůžko nebo dvě jednolůžka a spojit je k sobě. Díky.
z vlastní zkušenosti bych to viděl takto: pouze příležitostně a pro dva raději dvě. Normální postel ani horší kvality to nenahradí. Vhodné snad v některých případech pro tchýni. A spal jsem na nafukovačkách jak nízkých tak takových vysokých co se samy nafukují (asi 60 cm), je to prostě špatné. Osobně raději starý proleželý slamník než novou nafukovačku.
DObrý den,
také se přikláním k myšlence jen příležitostného využití. Tuto matraci jsem koupila synovi, který často jezdí na soustředění, kde přespávají v tělocvičně a je to lepší, než obyčejná karimatka. Pro tento účel to je asi nejlepší řešení, ale obecně bych se skutečně omezila jen na případy nouze
Díky za radu. Nám se jedná o provizorium cca na jeden rok, kdy řešíme bydlení. Momentálně totiž máme matrace na podlaze, ale ty od ní vlhnou a plesnivějí, takže hledáme nějaké jiné řešení.
neznám stav místnosti, ale je to celkem logické s ohledem na to kolik člověk za noc vypotí do matrace a pokud řešíte bydlení tak je to možná ještě více než průměr . Kupte za 1500 postel(e) v nějakém marketu a za rok je hodíte do kontejneru.
Místnost je starý RD. Když dáme postele a případně přijde návštěva, tak si nejde kam sednout. Máme totiž k dispozici jen danou místnost a nafukovací postel by se dala bez problémů složit. U rozkládacích gaučů je nevýhoda, že mají vyvýšené podhlavníky a na tom se mi nespí dobře.
my máme tuhle postel asi 2 roky bazenek.cz/...
a spí se nám na ni fakt skvěle.
Zhruba 1x za 14 dní se musí trochu přifouknout. A mě osobě se při první noci zdála (zespoda) trochu studená a tak jsme pod prostěradlo dali deku a zatím nechcem měnit .
a dá se rozdělit na "dvě postele", složená má přes 15 kg
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.