Dobrý den. Potreboval bych udelat pristup pod strechu. Uvazoval jsem o stresnim poklopu. Jedna se o strechu s mirmym sklonem. Lepenka a deskový zaklop. Nemontovali jste nahodou? Kde se daji sehnat hotove? Lisi se na plechovou strechu a lepenkovou? Diky
Špatně formulovaný dotaz. Jestli potřebuješ vylézt pod střechu, záleží na provedení stropu a podle toho vytvořit průlez.. Jestli potřebuješ na střechu, tak tady si vybereš.
Opet, psal jsem neco o pude? Na klasickou pudu byca bezne pristup. Ja mam plochou strechu bez pudy. Je tam metr prostoru. Potrebuju zateplit strop a kdyz uz budu delat otvor do strechy, tak to chci zachovat pristupne
Přítomná nedorozumění pramení z toho, že lézt pod střechu z jejího povrchu je přinejmenším nezvyklé. Často je toto naopak jestě dodatečně stěžováno mříží, nebo alespoň drátosklem kvůli zlodějum. Majitel (řádný obyvatel) objektu leze do prostoru pod střechou (záměrně se vyhýbám slovu půda) zpravidla z místnosti pod ní. Má to své důvody a výhody.
Ja teda nevim, jestli maji bezne baraky s rovnou strechou pudni prostory. Nejak si nevybavuju. Ale mozne to je. Tudiz tam je pristup zevnitr k nicemu. Osobne bych ani pudu, ve ktere se budu plazit nechtel.. ale proti gustu... Pozrebuju se tam dostat kvuli izolaci a prijde mi praktictejsi tam dat poklop pro pripad, kdybych tam v budoucnu potreboval vlezt. To bych zase muset kuchat lepenku a zaklop. Navic by to mohlo alouzit i jako vetrani.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.