Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jablotron JA 100 jak vypnout pípání

Od: junkers* odpovědí: 6 změna:

Jak mám vypnout protivné pípání při každém "alarmu" tohoto zařízení? Prostě -jak to vypnout- nepotřebuju, aby to pípalo. Manuál je nepřehledný a idiotský.*zed*

Jablotron JA 100 jak vypnout pípání

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

jaký by to mělo smysl? Odstavíte alarm, odejdete a alarm je zticha a jste vykraden...

junkers*
hodnocení

Prostě -jak to vypnout- nepotřebuju, aby to pípalo. *smich*

Přesně jsem věděl, proč to tam přidat ..

111®
hodnocení

0x

Upřímně, konstrukce to nedovoluje. Přestal by to být alarm. Jestli to nestačí tak ustřihněte sirénu..

junkers*
hodnocení

111: Jo vono nestačí, že to volá na telefon? Musí to ještě idiotsky pištět? "Sirénou" myslíte piezoměnič uvnitř zařízení? Jde nějak odpojit? Máte s tím zkušenost?

111®
hodnocení

0x

mám ale neporadím, mohl bych se stát spolupachatelem vykradení..

nikdo*
hodnocení

0x

Junkersi, tohle zařízení není určeno pro amatérskou montáž ale pro montáž proškoleným technikem. Tudíž se přdpokládá, že montér zná všechny funkce JA-100. Obraťte se na něj. Měl by to umět.
Pokud to neumí, nebo jste si to montoval sám, obraťte se na jejich technickou podporu. 800 800 522. Snad vám poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]