Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osazení el.žaluzií na dřevěná okna

Od: tomnoody* odpovědí: 2 změna:

Přeji hezký den,

mám možnost nechat si osadit starší dřevěná okna elekt.žaluziemi.Jedná se o 3-pokojový byt,respektive o okno kuchyňské spojené s oknem obývacího pokoje. / lodžie / Okna nejdou vyklápět jako plastová,takže se obávám,že nepůjde pořádně větrat ani okno otvírat kvůli konstrukci a uchycení systému žaluzii.Potřeboval bych poradit,kdo má zkušenost a může mi poradit zda je vůbec vhodné na starší dřevěná okna žaluzie dávat. Předem všem děkuji za vstřícnost a odpovědi.

Luboš

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jsem někde viděl venkovní žaluzie, hlavní konzole byla vždy na zdi. V případě větších oken a nutnosti rozdělení žaluzie vč. vodící lišty uprostřed není problém toto našroubovat na jakýkoliv rám okna.

Všechno jde - jenom chtít vymyslet ... ale někdy je to vymýšlení z nouze - nelogické kombinace.

hodnocení

0x
Co to je za okna? Nějaký starší špaleťáky, otevíraný dovnitř a ven?
Pokud pomineme nějaký hodně starý výklopný nebo otáčecí okna, tak se všechny ostatní otevírají dovnitř. Tudíž nevadí venkovní žaluzie. Jen se nahoru přidává širší profil, aby byli kam dát žaluzie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]