Nejste přihlášen/a.
Přeji hezký den,
mám možnost nechat si osadit starší dřevěná okna elekt.žaluziemi.Jedná se o 3-pokojový byt,respektive o okno kuchyňské spojené s oknem obývacího pokoje. / lodžie / Okna nejdou vyklápět jako plastová,takže se obávám,že nepůjde pořádně větrat ani okno otvírat kvůli konstrukci a uchycení systému žaluzii.Potřeboval bych poradit,kdo má zkušenost a může mi poradit zda je vůbec vhodné na starší dřevěná okna žaluzie dávat. Předem všem děkuji za vstřícnost a odpovědi.
Luboš
Pokud jsem někde viděl venkovní žaluzie, hlavní konzole byla vždy na zdi. V případě větších oken a nutnosti rozdělení žaluzie vč. vodící lišty uprostřed není problém toto našroubovat na jakýkoliv rám okna.
Všechno jde - jenom chtít vymyslet ... ale někdy je to vymýšlení z nouze - nelogické kombinace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.