Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi Roborock S50 - aplikace - zónové vys

Od: sollik* odpovědí: 4 změna:

Plánuji pořídit výše uvedený robotický vysavač vysavace.heureka.cz/.... Nejvíce mě zaujala funkce zónového vysávání. V mém případě bych tuto funkci využil takřka denně po zátopu v krbovkách - zkrátka nadělám bordel, tak v mapce bytu (kterou si vysavač vytvoří) byl označil plochu okolo kamen a poslal ho tam vysát popel a nepořádek ze dřeva. Už jsem skoro objednával, když jsem si přečetl recenzi z letošního 1. března kde uživaleka píše, že po skončení úklidu se "mapa"bytu uloží, ale nejde s ní už dál pracovat a vysavač si pokaždé při zapnutí vytváří mapu znovu.

Ptám se tedy uživatelů tohoto vysavače zde - jak to funguje? Budu moct vysavač používat tak jak píšu výše?

Díky za pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

biban
hodnocení

0x

Omlouvam se, ze neodpovim primo na otazku, neb zkusenost s nim nemam. Ale jelikoz vim, jaky neporadek muze pri zatapeni a cisteni krbu vzniknout, nedovedu si predstavit, ze by to mel uklizet denne takovyto vysavac. Dle mne je urcen spis na bezne denni udrzovani poradku, nez na vysavani necistot tohoto typu.

hodnocení

0x
Před koupí robotického "smetáku" si poslechněte informace z vloženého videa.... Vítěz d-testu za cca 20 000,- posbírá až 18% (nebo dokonce 20%?) prachových částic, a to jen těch hrubších...je to vlastně mechanický zametač, kterým to zvládnete za pár minut na rozdíl od robotického, který to bude zametat hodinu i více a bude "rachotit"...Možná se divíte, že mám tento negativní názor...ale viděl jsem ho v provozu a nelíbil se mi výsledek "vysávání"; začal jsem zjišťovat, jaká je skutečnost a neříkám, že nikdy, ale momentálně NE, snad až bude alespoň trochu rozumně fungovat. Další informace..,,,,.třeba: Můj robotický vysavač se nevrací na základnu...Proč nechce můj robotický vysavač začít s úklidem?...atd. To jsou další důvody...a pak baterie, vydrží +-3 roky, nová další tisíc, dva...a pak kartáčky a rotační kartáč, které je třeba pravidelně měnit...i u jiných výrobců je to podobné...Ale klidně do toho jděte...popřípadě zveřejněte výsledky
sollik*

Noneku díky, ale já jsem rozhodnutý. Měli jsme teď nějaký čas půjčenou starou Roombu od ségry a příjde nám to jako výborný pomocník do domácnosti.

Není dokonalý to určitě ne, ale to základní co od něho asi většina lidí očekává - odklidit běžné znečištění podlahy v době nepřítomnosti obyvatel bytu - zvládne.

sollik*
hodnocení

Pro případné zájemce o tento vysavač - zapamatování si mapy místnosti funguje resp. je možnost zapnout či vypnout. Jediné čeho lituji, že jsem ho nepořídil dřív *smich* Skvělý pomocník v domácnosti který pracuje když je člověk pryč. A ten se pak vrátí do uklizeného bytu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]