Nejste přihlášen/a.
Plánuji pořídit výše uvedený robotický vysavač vysavace.heureka.cz/.... Nejvíce mě zaujala funkce zónového vysávání. V mém případě bych tuto funkci využil takřka denně po zátopu v krbovkách - zkrátka nadělám bordel, tak v mapce bytu (kterou si vysavač vytvoří) byl označil plochu okolo kamen a poslal ho tam vysát popel a nepořádek ze dřeva. Už jsem skoro objednával, když jsem si přečetl recenzi z letošního 1. března kde uživaleka píše, že po skončení úklidu se "mapa"bytu uloží, ale nejde s ní už dál pracovat a vysavač si pokaždé při zapnutí vytváří mapu znovu.
Ptám se tedy uživatelů tohoto vysavače zde - jak to funguje? Budu moct vysavač používat tak jak píšu výše?
Díky za pomoc.
Omlouvam se, ze neodpovim primo na otazku, neb zkusenost s nim nemam. Ale jelikoz vim, jaky neporadek muze pri zatapeni a cisteni krbu vzniknout, nedovedu si predstavit, ze by to mel uklizet denne takovyto vysavac. Dle mne je urcen spis na bezne denni udrzovani poradku, nez na vysavani necistot tohoto typu.
Noneku díky, ale já jsem rozhodnutý. Měli jsme teď nějaký čas půjčenou starou Roombu od ségry a příjde nám to jako výborný pomocník do domácnosti.
Není dokonalý to určitě ne, ale to základní co od něho asi většina lidí očekává - odklidit běžné znečištění podlahy v době nepřítomnosti obyvatel bytu - zvládne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.