Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Táhne kolem oken

Od: pepko odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nastěhoval jsem se čerstvě do bytu 3+1. Je celkem dost nahoře a včera docela foukalo.. no táhlo mi kolem oken.. kolem těsnění.. před časem jsem zalepil tmelem prasklinky ve zdi prtž jsem myslel že táhne od nich. Ale včera foukalo tak silně že jsem kvůli meluzíně nemohl spát. Táhne kolem oken.. dokonce na parapetu v bytě se mi udělala kaluž.. jak vítr zavál vodu skrz gumové těsnění oken. Nevíte zda by měl tohle řešit správce na svoje náklady nebo jestli to půjde na mé náklady? Máte někdo zkušenost s tímto problémem? Díky za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Záleží kdo je vlastníkem domu, případně co máte ve smlouvě.

re4zon
hodnocení

0x
Seridit okna, pripadne vymenit tesneni za silnejsi v cene par desitek korun byste mohl zvladnout i svepomoci. Jinak tezko radit kdyz ani nereknete jestli jste v najmu nebo ve vlastnim..
pepko
hodnocení

Byt jsem koupil do osobního vlastnictví

Zdaleka ne u všech oken se dá vyměnit těsnění.
U dřevěných to jde snadno. U plastu jak kde. Kde je těsnění navařený tak má smůlu.
Zkus zavřít do okna papír. Pokud jde vytáhnout, zkus to poštelovat. Jak štelovat těžko říci, když se neví jaký máš okna.
re4zon
Takze chapu ze v soukromem byte chcete, aby vam nekdo steloval okna? To je hezka predstava, ale dost nesmyslna. Pokud je to novostavba nebo jsou okna nova, muzete mit narok od vyrobce na servis zdarma, ale taky nemusite. Pokud jsou starsi, tak mate dost smulu a sezente si firmu na serizeni/opravu sam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]