Nejste přihlášen/a.
Prosím vás, chtěl bych zatmelit spoje rýn nějakým tmelem, ted když je venku vlhko a mokro
Spoje povolili, a nyní "prokapává"
Je nějaký tmel který lepí i za vlhka a mokra?
můžete poradit?
Pájku na cín na spojení rýn nemám
Používám ho i když je v okapech voda. Je i po letech stále "živý"a tím těsní a nevyschne a nevysype se ze spár...
Použít lze každý střešní tmel bez ohledu značky...
tento někde určitě mám, ale ted ikdyž je vlhko a mokro a celekm chladno(kolem 0°C), to asi nebude lepit,že?
Odstraň nečistoty, který tam jsou, pak to tam vetři palcem. Jde to udělat. Dělal jsem to i za mrazu, jen to jde hůř. Za tepla to jde dobře. Nebo zkus tohle.
Vždy, keď použijem strešný tmel na bitumenovej báze na plech, mám trochu bobky z bituménovej korózie. Ale zatiaľ som nič nepozoroval. Tak to snáď majú nejak vychytané a zneutralizované.
Střešní tmely na bázi bitumenové vyrábí řada výrobců.Také jsem koupil od SOUDALů soudal.cz/...
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.