Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit kapající odpadní trubku

Od: jarban odpovědí: 4 změna:

Mám provlhlou zeď , zřejmě od odpadové trubky z umyvadla, která v té zdi je zazděna, zřejmě je špatně proveden spoj. Jak je možné toto opravit, aniž bych musel bourat omítku. Zaslechl jsem, že prý je možné opravit to vodním sklem, které se naleje do odpadu. Je to možné a existuje nějaký jiný způsob?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cacab*
hodnocení

3x

Tak takovou opravu bych viděl jako nereálnou, sekat se bode muset, už pro klid duše.

hodnocení

3x

Nevěřte všemu co se říká, musíte bohužel kopat a sekat

kjanik112*
hodnocení

2x

Souhlas s předešlými.Pokud ale už budete muset sekat,jde to také uděkat s minimálním nepořádkem.Všechno je o vercajku.Nepoužívejte sekáč koupený v železářství-ostří má dělané na lisu ve výrobní lince a pro tuto práci je tupý jak kůl.Při jeho použití toho rozmlátíte 3x tolik.Nechte si od kováře sekáč překovat na tence vytažené ostří.Omítka se navlhčí a ještě na ní někdo druhý přidržuje mokrý hadr-seká se zkraje pod ním.Takhle jsem jednou opravoval u zákazníka před vánoci-vše bylo uklizené-hospodyně omdlévala a já slíbil, že vysavač nevezme do ruky.Jde to udělat čistě-ale jak řečeno-všechno je o vercajku.Přeji Vám úspěšné zvládnutí díla.

jabraka*
hodnocení

0x

S tím vodním sklem je to nesmysl.Ale možná by se ta trubka dala zatěsnit silikonem.Ale v každém případě se musí ten spoj odhalit.A identifikovat přesně místo,kde to propouští.Jen tak od boku rozhodnout to nejde.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]