Nejste přihlášen/a.
Mám provlhlou zeď , zřejmě od odpadové trubky z umyvadla, která v té zdi je zazděna, zřejmě je špatně proveden spoj. Jak je možné toto opravit, aniž bych musel bourat omítku. Zaslechl jsem, že prý je možné opravit to vodním sklem, které se naleje do odpadu. Je to možné a existuje nějaký jiný způsob?
Děkuji
Souhlas s předešlými.Pokud ale už budete muset sekat,jde to také uděkat s minimálním nepořádkem.Všechno je o vercajku.Nepoužívejte sekáč koupený v železářství-ostří má dělané na lisu ve výrobní lince a pro tuto práci je tupý jak kůl.Při jeho použití toho rozmlátíte 3x tolik.Nechte si od kováře sekáč překovat na tence vytažené ostří.Omítka se navlhčí a ještě na ní někdo druhý přidržuje mokrý hadr-seká se zkraje pod ním.Takhle jsem jednou opravoval u zákazníka před vánoci-vše bylo uklizené-hospodyně omdlévala a já slíbil, že vysavač nevezme do ruky.Jde to udělat čistě-ale jak řečeno-všechno je o vercajku.Přeji Vám úspěšné zvládnutí díla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.