Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
bydlim v panelovem dome, vypl jsem pojistky obou okruhu svetel, protoze jsem menil zarovku. Po znovu zapnuti digestor zacala cvakat, respektive nejaky servomotor co ridi klapku. Nebylo to ani na stejnem okruhu jako ta praskla zarovka, takze se zmenilo jen to ze jsem vypl a zapl pojistky. Pojistky jsem samozrejme nechal posleze vyple, jelikoz se ten zvuk neda poslouchat, ale diky tomu jsem se pripravil o svetlo na zachode v koupelne i kuchyni. Nevite jak to spravit? videoukazku davam do odkazu pod dotatz. Ta krabicka ma nazev belimo tf230, diky
Díval jsem se na funkci toho serva a v normálním stavu má natáhnout pružinu, která při výpadku napětí zavře požární klapku ( což jste vlastně udělal tím vypnutím pojistek - ten výpadek). Klapka je tedy zavřená a servopohon pružinu z nějakého důvodu nedokáže opět napružit do provozní polohy. Asi bude chyba v servopohonu. Já bych mu teda zkusil při tom napínání pomoct rukou, třeba to pomůže. Jinak někoho, kdo to prověří, případně vymění. Cena nového pohonu ale nebude žádná hitparáda, počítám tak kolem 3000,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.