Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte, jaký nejlepší prací prášek používáte, Já mám poslední dobou prádlo špinavé s flekama, používám prášky i gely běžných značek, teď mám z Alberta, hrůza, plno fleků. Pračka stará 4 roky.
Děkuji.
Dle mého jsou účinnější prášky než gely. Používám prášky na bílé a barevné prádlo z drogerie DM, jejich značka Denkmit. Jsem spokojená. Pokud jsou někde hodně špinavé nebo mastné fleky, tak předeperu žlučovým mýdlem.
Moje paní používá gely z Německa a je spokojená. Ariel a Persil. Je jich více typů, podle na co. Zde.
Běžně používám prášek Formil aktiv z Lidlu na veškeré prádlo. Na prostřídání Persil větší balení. Prádlo je vyprané dobře, dávno jsem četla, že je dobré občas prášky prostřídat. Nemám dobrou zkušenost s Arielem, nebyla jsem spokojena, účinek byl slabý. Prací gely nepoužívám vůbec, zkoušela jsem, ale prášky jsou lepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.