Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prací prášky

Od: sunlove* odpovědí: 9 změna:

Prosím poraďte, jaký nejlepší prací prášek používáte, Já mám poslední dobou prádlo špinavé s flekama, používám prášky i gely běžných značek, teď mám z Alberta, hrůza, plno fleků. Pračka stará 4 roky.

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

amy®
hodnocení

4x

Dle mého jsou účinnější prášky než gely. Používám prášky na bílé a barevné prádlo z drogerie DM, jejich značka Denkmit. Jsem spokojená. Pokud jsou někde hodně špinavé nebo mastné fleky, tak předeperu žlučovým mýdlem.

hodnocení

3x

Používám stejné prášky jako Vy + přidávám

kutilov.cz/...

Prádlo je naprosto čisté.

sunlove*
hodnocení

Máte pravdu, kdysi jsem to používala a super, úplně jsem na to zapomněla. Už mám objednáno. Děkuji :)

hodnocení

3x
Gel je vždy méně účinný, než práškový ekvivalent. Držíme se osvědčených značek - ariel, persil (samozřejmě v akci) a jinak výborné jsou dlouhodobě z DM. Aviváž jsme už zavrhli, stačí štamprle octa.

hodnocení

3x

Používám vítězný prací prášek (výborný je i gel) z testu jakosti "DenkMit"z DM market. *palec2*

dm.cz/...

hodnocení

2x

Moje paní používá gely z Německa a je spokojená. Ariel a Persil. Je jich více typů, podle na co. Zde.

hodnocení

2x

Pokud máte flekaté prádlo, pak to nebude problém prášku na praní, ale pračky. Já gely nepoužívám, jsem spokojená s Arielem a Rexem. Nepoužívám ani aviváž.

fialka2
hodnocení

2x

Běžně používám prášek Formil aktiv z Lidlu na veškeré prádlo. Na prostřídání Persil větší balení. Prádlo je vyprané dobře, dávno jsem četla, že je dobré občas prášky prostřídat. Nemám dobrou zkušenost s Arielem, nebyla jsem spokojena, účinek byl slabý. Prací gely nepoužívám vůbec, zkoušela jsem, ale prášky jsou lepší.

hodnocení

1x

Ja nikdy nemela problem s pradlem,kdy jste naposled cistila svou pracku?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]