Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit zapáchající pračku?

Od: jolena odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
nemáte nějakou radu, jak vyčistit zapáchající pračku? Byla delší dobu zavřená a teď zapáchá i po několika praní.

Děkuji za tipy.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

nastavte ji na praní na 30°C a po napuštění do ní nalejte přes násypku 1l octa a nechte doprat. Zkontrolujte a rovněž vyčištěte násypku . Když to nepomůže tak pak je každá rada drahá

doplněno 06.03.19 10:26:

no já to myslel tak, že aby se moc neodniklovalo topné těleso

virgill

proc na 30? snad je nejlepsi co nejvyssi teplota pro odstraneni usazenin a pro dezinfekci jakbysmet..

72mona3*
hodnocení

1x

Já při čištění používám nejvyšší teplotu. Opravdu jen jednou za čas, použiji jen půl lahve octa. Ano, je to kyselina, ale v tom množství vody se naředí. Zatím jsem použila ocet jen dvakrát, jinak stačí klasický prací prášek a už zmiňovaný program na nejvyšší teplotu. M.

hodnocení

0x

Nepoužívat ocet, zde se dovíte proč. I jak postupovat.

72mona3*

Proč bych měla věřit tomu co píší? Je to jen reklamní tah - speciální přípravky a peníze za ně do jejich kapsy. *frajer*

Ok, zdá se, že co člověk, to názor. Zde je to také obráceně. Asi jak to komu vyhovuje. Nebo další tady.

jenda2*
hodnocení

0x

Potřebujete se zbavit bakterií a na to jedině 1dl Sava. Chvíli necháte pračku jet a hotovo. Na druhý den otevřená pračka vyčuchne. Ocet není desinfekce.

tomasotc
hodnocení

0x
Ja koupil smradlavou pracku. Litr sava,program na 90 stupnu, 60 minut a pracka jak nova.

hodnocení

0x

Stačí pračku nechávat pootevřenou, pak nezasmrádne. Časem sama vyvětrá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]