Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová lednice málo chladí

Od: dominique odpovědí: 2 změna:
Asi měsíc nová lednice od začátku málo chladí. Nejdříve jsem nechal nastavení teploty na 5. Mléko a nápoje takovou teplotu neměly ani náhodou. Tak jsem to dal na 2 a po týdnu úplně stejné tak jsem to vrátil zpět na 5. Je to lednice Candy. Kompresor v pohodě běží, mraznička mrazí ale trubky zezadu nejsou ani teplé tak já už nevím...
Nová lednice málo chladí

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Selžouli veškeré pokusy o uvedení přístroje do provozu, přečtěte si návod.

Pokud jste si návod přečetl a jste si jistý, že chyba není na vaší straně...

Potom u výrobků v záruce existuje taková procedura, které se říká reklamace. No a tu reklamaci uplatníte a výrobce (prodejce) je povinen problém vyřešit, nebo Vám vrátí peníze a Vy si koupíte lednici jinou, nebo jiné značky a ta fungovat třeba bude.

Když dáte do chladící a mrazící části teploměr (na delší dobu) kolik ukazuje?

rv*
hodnocení

0x

Kdo ví, kde je čidlo, které zobrazuje teplotu na dispeji. Jinak bych od nové lednice očekával:

1. že bude reagovat na snížení požadované teploty tím, že bude uvnitř chladněji.

2. že spotřeba se nebude moc lišit od té uváděné

3. že kompresor nepoběží v jednom kuse, ale přiměřeně - odhadem desetinu dne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]