Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tenký nástavec na vysavač

Od: sisi® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, nedá se koupit tenký nástavec na vysavač, se kterým se dá dostat i mezi radiátory někde jinde než na netu? Myslím jako v nějakém hobbymarketu nebo domácích potřebách. Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Jen malé upozornění...
Zúžením trubice je částečně omezený průtok vzduchu.
Při nastavení většího až maximálního výkonu vysavače, (případně i při plnějším sáčku) může dojít k špatnému chlazení elektromotoru.
Zažil jsem spálení motoru vysavače při používání takové tenké ohybné plastové hadice, prodávané v obchodech jako nástavec na čištění žebrových radiátorů.
Tenký nástavec na vysavač
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi, ale teprve tato směřovala tam, kam jsem myslela, ale stejně jsem se vlastně nic nedozvěděla.

hodnocení

1x

Nástavce nesedí na každou trubici. Vyhazovala jsem vysavač a trubice jsem nemohla použít, mají jiný, menší průměr.

hodnocení

0x

Je to nástavec "štěrbinovka" a na to se ještě může nasadit kartáček. Snad se dá koulpit, stejně jako hadice. Toto je váš první vysavač v životě? U každého nového jsme štěrbinovku měli a spolu s dalšími nástanci s kartáčky vždy "pasovalo" na každý další nový vysavač. Takže jsem vám naodpovělěla, zda se prodávají samostatně, za což se omlouvám.

vilik*
hodnocení

0x
Jakákoliv prodejna vysavačů, cca 2-300 korun.
Někde jsem ovšem viděl i "originální" díl za pětinásobek.

hodnocení

0x

A jaký máte průměr toho nástavce?

jabraka*
hodnocení

0x

Co skusit tuto koncovku -hubici? alza.cz/...

JB

hodnocení

0x
TYhle věci jsou občas i v lidlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]