Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeprava námořního kontejneru 40HC

Od: jiristransky® odpovědí: 6 změna:

Zvažuji koupi lodního kontejneru 40HC, který hodlám použít jako dočasný sklad. Pozemek mám v okolí prahy a na druhé straně Prahy jsem našel firmu, která prodává tyto kontejnery. Na jejich stránkách uvádějí, že zajistí nakládku. Ovšem už jsem se nedočetl, jak je to s vykládkou a samotnou přepravou - na kolik přibližně přeprava (cca 20km) přijde a jak se řeší vykládka?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kontejner se dá nejlépe odvézt na návěsu pro kontejnery, kde je fixován přímo k šasi vozidla. Je ale pochopitelně, možné odvézt jej i na jakémkoliv návěsu bez bočnic a plachty, pokud jej zafixujete tak, aby se během přepravy nemohl posouvat. Cena záleží na ceníku daného dopravce

Vykládka je jednoduchá - ten konťas má necelé 4 tuny, takže to dokáže sundat běžný autojeřáb - pochopitelně musí mít patřičně dlouhý čtyřháček.

pavelka*
hodnocení

0x
Prodávající zajistí nakládku(kontejnerový jeřáb).Kupující(VY) si zajistí dopravu(kamion) a na místě složení jeřáb...stále tomu nerozumíte?

hodnocení

0x

S patřičně vybavený/... není jeřáb potřeba. Dokonce je z Prahy.

Jakože 12m valník?

Hups. To "lodní" jsem přehlídl *hi* Tak nic. Jeřáb.

hodnocení

0x

Cena za přepravu je smluvními podmínkami, jaké si vyjednáte. Složení je nejrychlejší jeřábem, za půl hodinky může být hotovo.

Na uvedených stránkách určitě mají více info o dopravě, alespoň když jsem hledal kontejner, četl jsem i s dopravou, nebo že zajistí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]