Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napojení wc na odpad s flexi

Od: honza123* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

vyměnuji záchod a mám k tomu flexi napojeni z wc na odpad. Zajímalo by mě jestli na straně u wc stačí nastrčit jenom přes tu pružnou gumovou manžetu, nebo musí i přes tu obrubu jak je na obrázku šipka? Protože ta obruba je cca o 15mm užší, než vývod z wc. Děkuji

Napojení wc na odpad s flexi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

přes manžetu po obrubu a nezapomenout namazat

doplněno 26.02.19 21:23:

píšu po obrubu ne do obruby do ní to nedostanete o tu obrubu se máte keramikou opřít

honza123*
hodnocení

i když ta obruba má 85mm a vnější průměř vývodu wc je 100mm? jak to mám potom roztáhnout?

hodnocení

1x
Drobná poznamka:
V některých kanalizačních sítích se pohybují potkani.
Já jsem také po přemístění WC použil tuto "harmoniku" z PP. Po čase jsem ji ale musel vyměnit za několik tvarovek - kolínek z HT, protože potkan na pár místech harmoniky vykousal dírky. Přes sifon se chválabohu nedostal, tak to zkoušel přes plast. Naštěstí voda po zemi v suterénu včas upozornila na jeho snahu.

Ano, trubka je průsvitná a hlodavec skrz ní vidí světlo a nabyde dojmu, že už je skoro venku, že už se to prokouše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]