Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit skvrny?

Od: zuzika* odpovědí: 4 změna:

Dobry den, po vyprani jsem zjistila, ze mam na mikine skvrny - Bohuzel nevim, od ceho skvrny jsou( nahnedle). Muzete mi prosim rict,poradit jak je vycistit?. Moc dekuju za radu...

doplněno 27.11.09 22:56:

dobry vecer, dekuji za radu, presne nevime, z ceho je ta skvrna(jestli z cokolady,kavy,ci nejakeho sosiku), material je z bavlny...premyslely jsme o vanish ci ariel profesional(ten ale nezabral...dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xoxoxo
hodnocení

0x

Z jakého je mikina materiálu? Je skvrnité i ostatní prádlo? Třeba jestli něco do něj nepustilo, lem od něčeho? Už se někdy stalo, že by prádlo bylo hnědě skvrnité z pračky (možnost železité vody). V případě zapraného banánu je šance mizivá, skvrny od čaje lze částečně odstranit různými přípravky typu Antifleck, Kronstar ap.

hodnocení

0x

Zkuste žlučové mýdlo, v drogerii stojí kolem 50kč.Namydlit cvíli nechat působit a pak vyprat, hodně skvrn jsem s tím odstranila, mastných...

pepyk93*
hodnocení

0x

Napadlo mě,že to mohou být i skvrny od ovoce...

Mrkněte sem : moda.cz/... ;)

zdomar
hodnocení

0x

Na skvrny je super Cif...ne ve spreji! jen obyc. Cif Cream;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]