Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych prosím poradit, jelikož už nevím jak...
Mám skleněný ( čiré sklo ) sprchový kout od Ravaku a už nevím čím z toho skla umýt vodní kámen.
Zkoušel jsem už ocet a pulirapid, i jiná čistidla na vodní kámen. Sice to trochu odtraní ale prostě sklo není čisté a po zashnutí, tam jsou stále viditelné kapky.
Děkuji za radu.
Nenapadlo někoho na sklo použít tekuté stěrače, co se používají na skla aut? Nebo nano impregnaci na outdoor obuv a hadry? Podle mě by to stálo za zkoušku. Pokud vám kapky stečou beze zbytku ze skla, neměl by se ani usadit kámen. Když tak zkusím a dám vědět.
Napadlo, tu mojí ženskou, koupila nano a pak jsme na tom nechali ruce a výsledek na nic, jedině si to nechat udělat odborníkem aby bylo u koho reklamovat. Nejsem puntičkář, ale nejsem spokojen s nanotechnologií, čekal jsem lepší výsledek.
Navíc se to musí po půl roce opakovat. Já to dělat nebudu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.