Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí prošívaná deka?

Od: binka* odpovědí: 14 změna:

Mám doma dvě prošívané deky . Nový sypek, peří, bohužel nevím,zda nové či čištěné. Nejsou používané, za kolik bych je mohla prodat? Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Peří? Dnes když většina kupuje dutá vlákna, odlehčená a kdoví co ještě? kapny s peřím mám na chalupě, neměnila bych ale myslím, že kdybych je chtěla někomu i darovat tak by to byl problém.

petr123*

Kupodivu to není pravda. Peří, stejně jako třeba i deky z ovčí vlny, se prodávají náhodou celkem dobře i v dnešní době. Věř mi, mám to z první ruky ;)

doplněno 25.11.09 17:34:

Ale týká se to nového zboží, jestli bude zájem i o starší nedokážu posoudit.

pu®
hodnocení

0x

Podle mě o to zájem bude, my jsme peřiny z peří podědili a jsem tomu velmi ráda, neboť já třeba na ně nedám dopustit a dnes už normálně nejsou k sehnání. K otázce - zkuste mrknout na net, za kolik toto někdo prodává (určitě se někdo takový najde) a podle toho nastavte cenu Vaší věci. Tzn. do vyhledávače zadáte "prodám peřiny" a ono Vám něco vyjede. Získáte aspoň hrubou představu, v jakých cenových relacích se to pohybuje. Hodně štěstí *slunce*

papene*

Tady je někdo nabízí. inzerat.i-bazar.cz/...

Prodám prošívané péřové deky (zachovalé). Cena za ks 400 Kč.

doplněno 25.11.09 22:51:

bytove-doplnky.sbazar.cz/...

binka*
hodnocení

Děkuji všem za rady. Prošla jsem hodně inzerátů, ale bylo tam tak široké cenové rozpětí / od 250-1700,-!/ až mi z toho šla hlava kolem. Takže je asi zatím nechám tam kde jsou, třeba se budou hodit pro početnější unavené návštěvy :D. Jak se říká - chleba to nežere ... Díky!

papene*

*stop*Ale pozor, aby ta návštěva nebyla unavená myška s rodinkou:D.

binka*
hodnocení

*haha* ... myšek se nebojím, hlavně aby se v nich nezabydlely naše kočky. Už několikrát jsem byla s pěřinou v čistírně, protože do nich vykonaly potřebu / naštěstí malou *smich* / a hanba mě fackovala ... *hi*

pu®

Binko, doporučuju koupit 2 obyčejné vakuové pytle (žádné sofistikované vychytávky, stačí z Tesca cca do 70 Kč ty velké) a do nich peřiny uložit. Jednak tím zmenšíte jejich objem, když je nepoužíváte, a nebudou zabírat tolik místa, a za druhé zabráníte kočičkám, aby si tam chodily hovět, jak se jim zlíbí ;) Nadto se na ně nepráší (taky tak mám jednu uloženou).

papene*

*mala*Chudinky kočičky.Sebrat jim takový perfektní pelíšek.*plac*

binka*
hodnocení

Jó chudinky... peřiny mám v úložném prostoru pod postelemi, ale může se stát, že je tam někdo omylem zavře! Zrovna nedávno jsem měla zavřenou jednu kočku celé dopoledne ve skříni ...*smich*

Ty počůrané peřiny byly trest za to, že jsem nechtěla ve tři ráno házet plyšovou myš ... a já ráno pořád že mě ňák studí nohy ...;)

papene*

*haha*To se nesmíte divit*bzum*ve tři je ta nejlepší doba na hraní.*tanec*

A kolik máte kočiček?

binka*
hodnocení

Tři. Mámu s dcerou a vloni v zimě se k nám přistěhoval ještě kocour.

Občas bych se chtěla mít jako naše kočky ...já bych byla hrozně hodná a nezlobila bych ...*smich*

papene*

;)Tak to Vám věřím.

A kdepak byste odpočívala?

*smich*Přeci v peřinách a ani by jste nedutala, aby vás někdo nenašel a nevyhodil z teplých peřinek.*modla*

binka*
hodnocení

Ale kdepak v peřinách! Na kuchyňské lince mezi mikrovlnkou a toustovačem! Odtam je dobrý výhled a blízko ke žrádlu ...*jasne*

No vida, kam jsme se dostali od prodeje peřin . Nic se prodávat nebude a basta!*bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]