Nejste přihlášen/a.
Víte co to je? Je to kus tankistické kukly-v tom černém byly krkafony-mikrofony co snímají hlas přímo z krku. některé kukly měli klasickou přezku a kožené pasku nesešité, některé takovou posuvku-průvlek jak píšete s tím se podbradník-kožené sešité pásky-přitahoval ku hlavě a krkafony přistiskly ke krku.viz odkaz : google.cz/...
jj, je to asi ono Na téhle fotce je to dobře vidět: img24.cz/...
Jen opravím odkaz: google.cz/...
Ještě jednou ne není to na prsty není to na nůžky je to jak píši více-sice jsem nebyl tankán,ale v jednotce jsem měl x kusů OT-62 a v každém jsem měl 3 kukly-řidič,já.-velitel a ještě pův. pro střelce (měli jsme bez věžičky ale kukla tam byla -ženjní-tj prázdné ot aby se zněj dalo minovat) Tyto Ot jsem pak v roce 1991 rzšili a předávali do deklarovaného místa,kde byla uskladněna (i s tanky sousedního útvaru) než se rozdělilo mezi nově vzniklé státy-ČR a SR (oak šli stejně komplet do šrotu-aspoň ty "slovenské",tak jak byly s výstrojí,výzbrojí a PHM...české neví asi taky.
Zkuste to nabídnout v army shopech, někteří z nich spolupracují i s filmaři a kompletace kukly by pro ně asi byla takhle jednodušší.
Doporučuji army-antik-militaria.com/... Majitel je opravdový fanda, dobrý obchodník, s filmařema je jedna ruka, když ne tam, tak už nikde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.