Nejste přihlášen/a.
0x
Máte návod? Matně si pamatuji,že tam o tom byla zmínka,je to asi vlastnost. Proti zatuhnutí čerpadla? Nechce se mi to hledat...![]()
doplněno 21.02.19 16:15:
Tak jsem to našel,jednou za 24 hodin na 30 sec. Také to spíná při připojení zásobníku teplé vody - Bojler obojživelník? A ještě mě napadá,máte zpětné klapky? Nehoníte vodu z výměníku v kamnech přes kotel?
Trochu to sledujte,to čerpadlo spíná,pokud topíte v kamnech? Pokud netopíte,nespíná? Jestli to tak je,zapíná ho teplá voda z kamen,dejte tu klapku pod kotel. Druhá se dává za kamna,pokud se topí kotlem,at nejde teplá voda zbytečně do výměníku.
Šlo by v nouzi použít i trojcestný ventil s motorkem (něco jako Komexterm) ovládaný z kotle-tedy přihozený přes spínací či rozpínací kontakt hlavního nebo dodatečně přidaného stykače. To by odpojilo vodu z krbu do elektrokotle a vracelo se jen zpátečkou do krbu.
- Zapalovani kotel Protherm
- Porucha F1, kotel Protherm
- Jak opravit kotel protherm tiger
- Chyba kotel protherm 24 kto, f23
- Elektrokotel Protherm
- Kotel Protherm Panther 24 kto
- Kotel Protherm tiger 12KTZ
- Kotel Protherm Medvěd 30 KLOM
- Kondenzační kotel Protherm
- Velká spotřeba kotel Protherm Ray 14K?
- Elektrokotel protherm rejnok
- Rozbitý plyn. kotel Protherm 12 KOZ r.v. 1999
- Hlučný elektrokotel Protherm Ray
- Jaký kotel Protherm?
- Stacion. Kotel Protherm 20KLZ - ohrev vody
- Chyba kotle protherm F20
- Elektrokotel Protherm chyba F.22 tlak v kotli
- Regulace výkonu elektrokotle protherm
- Kotol protherm v poruche
- Protherm chyba F20
- Protherm 6K - chyba F20
- Kde sehnat náhradní snímač tlaku pro Protherm
- Elektrokotel Protherm Reynok
- Elektrokotel Protherm
- Slaby tlak teple vody - Protherm Tiger 12 KOZ
- Elektrokotel Protherm 18k, expanze?
- Protherm tiger 24koz unik vody
- Hlučný elektrokotel Protherm Ray
- Kotel protherm tiger tece slabe tepla voda
- Chyba kotle protherm f21
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.